CE SCRIE IN CARTEA DESTINULUI PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Acestea sînt citatele care definesc fiecare dintre zodiile horoscopului. După aceste reguli își trăiesc viața, fie că o știu sau nu. Aceste citate se regăsesc în fiecare zodie și parcă au fost scrise de univers în ADN-ul fiecăreia, în Cartea Destinului! Cinci dintre zodii vor descoperi că posedă puteri nebănuite!

Berbec

„Cu iubire şi răbdare, nimic nu este imposibil”. (Daisaku Ikeda). Acesta este citatul care se potrivește perfect nativului Berbec, care cu pasiune își urmează și își îndeplinește tot ce își propune.

Taur

„Dacă omul este perfect în inima sa, el deţine toate secretele ascunse ale Naturii”. (Paracelsus) Taurul cută mereu perfecțiunea sau tinde spre ea. Lucrurile materiale îi sînt dragi, dar nu capitale!

Gemeni

„Vei găsi uşor o umbră acolo unde există multă lumină”. (Vinko Buj) Nativii Gemeni au capacitatea de a citi foarte ușor persoanele cu care intră în contact și pot mirosi de la distanță prefăcătoria.

Rac

„Dacă ţinteşti către stele şi atingi luna, este bine. Dar trebuie să ţinteşti înspre ceva. O mulţime de oameni nu fac asta”. (Confucius) Nativul Rac își fixează ținte înalte și nu se lasă pînă ce planul său nu este dus pînă la capăt.

Leu

„Cu toate că are un singur ochi, soarele îmbrăţişează cu privirea întreaga lume”. (William Shakespeare) Leul are mereu planuri mărețe, idealuri înalte, pe care le îndeplinește de multe ori. Nimic nu stă între el și idealurile sale.

Fecioară

„Să ajungi la desăvîrşire. Nimeni nu se naşte perfect. Cu fiecare zi te desăvîrşeşti în fiinţa ta ca şi în profesiunea ta”. (Baltasar Gracian) Fecioara se dedică în totalitate atunci cînd crede într-o persoană, într-un proiect. Va face tot ce îi stă în putere să realizeze ce își propune.

Balanță

Această stare de echilibru, de împlinire şi armonie nu poate fi realizată decît printr-un schimb constant, prin dăruire şi primire”. (Deepak Chopra) Balanța își pune sufletul pe tavă atunci cînd simte că persoana de lîngă el o merită, dar te va ignora total, dacă-i înșeli așteptările.

Scorpion

Cu cît ești mai puternic, cu atît mai mult pui pe seama ta greșelile. Ele îți slujesc drept învățăminte pentru biruință”. (Antoine de Saint-Exupery) Scorpionul este un lider înăscut, dar își asumă mereu greșelile atunci cînd se întîmplă.

Săgetător

„Libertatea omului e partea divină din el”. (Petre Țuțea) Săgetătorul apreciază foarte mult libertatea de exprimare, de gîndire, de mișcare, dar cel mai mult apreciază libertatea de a face bine fără a cere ceva la schimb.

Capricorn

„Lucrurile mari se fac nu prin putere, ci prin stăruinţă”. (Samuel Johnson) Capricornul este un luptător prin definiție. El va lupta cu toată puterea sa să-și atingă țelurile propuse, dar nu va trece niciodată peste cadavre pentru a ajunge unde și-a propus.

Vărsător

„Oamenii vor să schimbe totul, dar, în acelaşi timp, ar dori ca totul să rămînă la fel”. (Paulo Coelho) Provocarea ta este să te adaptezi la schimbare, să înțelegi că numai astfel vei ajunge la echilibru. Dacă vei continua să te agăți de trecut, vei rata prezentul și vei pierde șansa de a te bucura de viitor.

Pești

„Intuiţia este trandafirul mistic care te va conduce la extazul suprem şi la viaţa nemuritoare”. (Osho) Nativul Pești trebuie să ia cîteodată decizii cu inima, pentru a avea succes, deoarece nu l-a dezamăgit niciodată și nici nu o va face.

Sursa: divahair.ro