CE SA ELIMINI DEFINITIV DIN VIATA TA, IN FUNCTIE DE ZODIE

Astrologia te poate ajuta în moduri la care nu te-ai fi gîndit.Iată ce trebuie să elimini din viaţa ta, în funcţie de zodie:

Berbec. Trebuie să elimini din viaţa ta nevoia de schimbare constantă. Nu trebuie să joci mereu riscant şi să te implici în provocări, e mult mai bine să iei din cînd în cînd cîte o pauză şi să apreciezi tot ceea ce ai. 

Taur. Tu trebuie să arunci toată mîncarea expirată din dulapuri, în special mirodenii vechi sau sticle deschise cu condimente. De asemenea, scapă de ustensilele de bucătărie care nu funcţionează sau pe care nu le foloseşti. Odată ce ai eliberat spaţiul, te vei putea răsfăţa cu unele aparaturi şi unelte noi de bucătărie. 

Gemeni. Trebuie să renunţi la a te învinovăţi atunci cînd nu reuşeşti să termini ce ai început. Eşti implicat în multe proiecte şi este bine să le laşi pe unele deoparte, căci nu va fi sfîrşitul lumii, Prioritizează-ţi munca, poate într-o zi vei reveni şi la restul şi le vei termina.

Rac. Trebuie să renunţi la trecut, şi asta presupune oameni care te-au rănit, certuri şi slăbiciuni. Treci mai departe. Să te axezi pe lucruri care s-au petrecut cu mult timp în urmă nu e sănătos pentru tine. Ai suficiente de care să te bucuri în prezent şi trebuie să conştientizezi că focalizarea pe negativism îţi aduce şi mai mult negativism.

Leu. Trebuie să scapi de nevoia de validare din partea altora. Renunţă la dependenţa de aprobare a celorlalţi. 

Fecioară. Trebuie să renunţi la necesitatea de a avea totul sub control şi în perfectă ordine. Firea ta analitică şi disperarea după perfecţiune îţi provoacă nelinişte. 

Balanță. Trebuie să renunţi la nevoia de a lua totul în considerare înainte de a lua o decizie. Nu trebuie să cîntăreşti cu atenţie totul înainte de a te hotărî. Încearcă să-ţi urmezi instinctele fără să ţii cont de ceea ce vor zice cei din jur.

Scorpion. Trebuie să renunţi la nevoia constantă de a avea dreptate. Nu e bine să sacrifici o relaţie sau ceva ce îţi place doar pentru a cîştiga o luptă. 

Săgetător. Trebuie să renunţi la ideea că nu eşti singur care contează. Tinzi să te gîndeşti doar la tine şi la ce crezi. Nu te consideri egoist, dar ai putea fi. Este important să iei în considerare şi alţi oameni şi sentimentele lor. 

Capricorn. Trebuie să rupi unele bariere. Crezi că oamenii te pot răni, aşa că te gîndeşti că e mai bine să nu îi laşi să se apropie de tine. Problema e că nu faci asta doar cu anumite persoane, ci cu toată lumea. Lasă garda jos.

Vărsător. Trebuie să nu mai fii contra la orice fără niciun motiv. 

Pești. Trebuie să renunţi la a te mai îndoi de tine. Ascultă-ţi mintea şi vocea interioară.

Sursa: dcnews.ro