CE SĂ MĂNÎNCI TIMP DE DOUĂ SĂPTĂMÎNI CA SĂ AI O SILUETĂ DE INVIDIAT LA PLAJĂ. AŞA SUBŢIEZI TALIA ŞI DAI JOS GRĂSIMEA (APROXIMATIV 6 KG)

Aşa că în sezonul estival, mai toată lumea se trezeşte că nu este mulţumită de silueta pe care o are, chiar cu puţin timp înainte de vacanţă planificată la mare.

Nutriţioniştii susţin că există însă soluţii pentru a subţia talia şi pentru a scăpa de surprusul de grăsime acumulat printr-o dietă alimentară cît se poate de confortabilă, bogată în nutrienţi şi proteine, indicată pentru sezonul cald.

Această dietă se întinde pe două săptămîni, timp în care veţi mînca un meniu stabilit pe şapte zile, repetat de două ori.

Meniul este foarte bogat în vitamine, antioxidanţi şi proteine, ceea ce va face ca organismul să elimine grăsimile acumulate, prin arderi, şi astfel obţineţi silueta dorită.

Este important să consumaţi alimentele enumerate în programul de mai jos cu stricteţe pentru ca dieta să funcţioneze. Totodată, timp de două săptămîni, este interzis alcoolul şi sînt interzise sucurile acidulate şi este indicat să beţi cel puţin 3 litri de apă plată zilnic.

LUNI

Mic dejun: Un pahar de apă caldă pe stomacul gol. Două ouă fierte, o cafea fără zahăr.

Prînz: 300 de grame de piept de pui la grătar cu salată de varză din plin.

Cina (pînă în ora 19): Salată de roşii cu castraveţi şi ardei iute (fără ceapă) cu brînză degresată.

MARŢI

Mic Dejun: Pîine de secară prăjită cu miere şi ceai negru. Mîncaţi pînă vă săturaţi.

Prînz: 300 de grame de ciuperci înnăbuşite şi salată de ceapă verde cu usturoi şi mărar.

Cina (pînă în ora 19): Salată de varză cu usturoi şi fasole verde fiară (mîncaţi pînă vă săturaţi).

MIERCURI

Mic dejun: Cereale integrale cu iaurt degresat, 500 de grame.

Prînz: Grătar de vită (400 de grame) în singe.

Seara: Humus cu ardei gras (mîncaţi pînă vă săturaţi).

JOI

Mic Dejun: Două ouă fierte cu două felii de pîine de secară.

Prînz: Un pahar mare de apă caldă şi 400 de grame de grătar de pui, foarte picant.

Cina: Conopidă fiartă cu mujdei de usturoi (mîncaţi pînă vă săturaţi).

VINERI

Mic Dejun: Salată de roşii cu brînză grasă şi multă apă.

Prînz: Cartofi roşii fierţi (300 de grame) şi 100 de grame de miez de nucă.

Seara: Salată verde cu ceapă verde din belşug şi două felii de pîine de secară (mîncaţi pînă vă săturaţi).

SÎMBĂTĂ

Mic dejun: cereale integrale cu iaurt degresat, 500 de grame.

Prînz: Grătar de vită (400 de grame) în singe.

Seara: Humus cu ardei gras (mîncaţi pînă vă săturaţi).

DUMINICĂ

Mic Dejun: Pîine de secară prăjită cu miere şi ceai negru. Mîncaţi pînă vă săturaţi.

Prînz: 300 de grame de ciuperci înnăbuşite şi salată de ceapă verde cu usturoi şi mărar.

Cina (pînă în ora 19): Salată de varză cu usturoi şi fasole verde fiartă (mîncaţi pînă vă săturaţi).