CE OBSESII AU FEMEILE, IN FUNCTIE DE ZODIE!

Ar trebui să afli asta ca să știi cum să le faci față!

Chiar dacă nu ne place să recunoaștem, cu toții avem cel puțin cîte o obsesie… Azi am vrut să vedem care sînt obsesiile femeilor, în funcție de zodii. Iată ce a ieșit!

BERBEC. Femeia Berbec e obsedată de orice activitate care presupune consum de energie. Ea pur și simplu nu poate să stea! Ea poate găti, poate trimite e-mailuri și poate vorbi la telefon în același timp! Iar programul aglomerat o face – culmea – foarte fericită.

TAUR. Pentru femeia Taur, pasiunea e tot ceea ce contează. Pasiunea pentru muncă, pasiunea pentru un anumit hobby, pasiunea în relație. Ea nu vede viața fără pasiune!

GEMENI. Obsesia femeii născută în zodia Gemeni este socializarea. Chiar dacă nu îi place neapărat să fie în centrul atenției, ea nu suportă să fie singură – are nevoie de mulți oameni în jurul ei, de glume, de idei, de varietate.

RAC. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta, dar… obsesia femeii Rac este curățenia. Pentru ea, curățenia de acasă ține de atmosfera plăcută, caldă, pe care orice cămin ar trebui să o aibă. Fiind dependentă de casă, femeia Rac își face adesea un adevărat sanctuar în propria gospodărie.

LEU. Surprinzător sau nu… femeia Leu e dependentă de atenție. Ea vrea să fie mereu în centrul atenției tuturor, vrea să atragă toate privirile, să monopolizeze toate discuțiile și să iasă în evidență cu orice ocazie!

FECIOARĂ. Fecioarele sînt dependente de liste. Da, ai citit bine. Trebuie să meargă la cumpărături – își fac listă. Au de rezolvat niște treburi la birou – altă listă. Trebuie să plece în vacanță – listă cu toate cele necesare. Da, e clar, Fecioarele sînt obsedate de liste!

BALANȚĂ. Obsesia femeii născute în Balanță este… ea însăși. Da, este narcisistă, fără doar și poate! Mereu se gîndește ce ar putea face pentru a arăta mai bine, cum să strîngă bani pentru a-și lua o nouă geantă sau ce tehnologie de ultimă generație să mai încerce pentru a avea pielea și mai fină!

SCORPION. Spre fericirea multor bărbați, femeile Scorpion sînt obsedate de sex. Și nu de orice partidă de sex, ci doar de cele excelente! Adepte ale pozițiilor inedite și uneori de neimaginat, ale jucăriilor sexuale și ale practicilor vechi de seducție, femeile Scorpion vor să facă mereu sex de calitate.

SĂGETĂTOR. Obsedată de aventuri, femeia Săgetător e genul de persoană care pare că are întotdeauna bagajele făcute. Vrea să exploreze întreaga lume și nu se poate gîndi decît la banii de care are nevoie pentru un nou bilet de avion!

CAPRICORN. Obsedată de muncă, Femeia Capricorn încearcă să se detașeze uneori de programul aglomerat, dar își dă seama imediat că o viață liniștită nu i se potrivește deloc. Așa că se pune din nou pe treabă!

VĂRSĂTOR. Visează mereu cu ochii deschiși și e obsedată de povești. Femeia Vărsător e genul de persoană care caută povești chiar și în cele mai banale situații din rutina zilnică.

PEȘTI. Femeia Pești este obsedată de familie. Nu trece o zi fără să vorbească cu cei dragi, iar dacă ei nu îi răspund la telefon, ea intră în panică. Nimic nu o face mai fericită pe femeia Pești decît gîndul că toți cei dragi sînt bine.

Sursa: a1.ro