CE OBIECTE ITI POARTA NOROC IN FUNCTIE DE ZODIA TA

(continuare din numărul trecut)

CAPRICORN. Ca semn de pămînt, e bine să ţii la tine o piatră, fie ea preţioasă sau nu. Cel mai potrivit pentru tine este cuarţul roz, care te ajută să-ţi păstrezi concentrarea necesară pentru atingerea scopurilor. Ametistul te ajută să eviţi capcanele în afaceri şi în dragoste, iar dacă vrei să atragi banii ai nevoie de o bucată de mică (aurul nebunilor).

VĂRSĂTOR. Creaturile înaripate aduc noroc tuturor semnelor de aer, inclusiv Vărsătorului. Ca să te fereşti de accidente, ţine la tine o buburuză. Pentru mai multă creativitate ai nevoie de o libelulă, iar ca să eviţi problemele financiare, bazează-te pe reprezentări ale albinei.

PEŞTI. Elementul care guvernează zodia ta este apa, aşa că îţi poartă noroc simboluri precum marea, rîul, cascada, valurile. Dintre metale, alege argintul, iar în ce priveşte pietrele, e bine să ai la tine un smarald. Foarte norocos pentru tine este şi tridentul zeului Neptun. Ca să fii mai comunicativ şi să ai noroc în dragoste, poartă la gît un delfin din argint.

Sursa: libertatea.ro