CE NU E BINE SA SPUI NICIODATA FIECAREI ZODII IN PARTE

Cuvintele pot răni uneori pe cineva mai mult decît ne putem imagina. Uneori, ceea ce adresăm cuiva poate reprezenta chiar sfîrșitul relației cu respectiva persoană, fie ea una de amiciție fie chiar ceva mai mult.

Iată ce ar fi bine să eviți în a spune fiecărei zodii în parte.

Berbec: „Nu am timp acum de asta dar rezolvăm mai tîrziu”

Este un semn clar pentru el că nu se va mai pune vreodată problema să abordați acel subiect. Dacă nu clarificați pe moment, este clar că rămîne moartă treaba.

Taur: „Nu a ieșit chiar ca în poză, dar rea nu poate fi”

Clar ne referim la gătit în acest caz! Chiar dacă ai depus eforturi mari ca să respecți rețeta din carte, dacă imaginea farfuriei tale nu seamănă deloc cu cea din poză, șansele ca partenerul/a tău să îndrăznească măcar să guste sînt aproape zero.

Gemeni: „Am ajuns mai repede decît am stabilit”

Dacă urăște ceva mai mult decît îți poți imagina, este faptul că ar putea fi luat prin surprindere sau chiar nepregătit. Nu se supără dacă trebuie să aștepte cîteva minute după tine, dar dacă vei ajunge cu mult înainte de ora stabilită, acest lucru îl va deranja destul de tare.

Rac: „Dar stai că…”

Dacă vii cu aceste cuvinte în timp ce vorbește un Rac, ai dat foc carului cu fîn. Nimic nu-l enervează mai mult decît atunci cînd este întrerupt în timp ce vorbește. Dacă ai ceva de spus, așteaptă ca acesta să își termine ideea și afirmă-te abia după aceea.

Leu: „Cu siguranță arată mai bine dacă e purtat de…”

Dacă-i dai impresia că cineva ar putea arăta mai bine decît el purtînd o anumită haină, războiul a fost declarat! Nu suportă ideea de a fi comparat cu altcineva, dar mai ales să i se spună că cineva ar arăta mai bine decît el/ea, chiar și atunci cînd vine vorba de purtatul unui simplu tricou.

Fecioară: Gramatica la pămînt

Dacă nu ești prieten/ă bun/ă cu vorbitul corect din punct de vedere gramatical, și nici cu scrisul, pa, la revedere! Din start ai dat greș și nimic nu va putea îndrepta situația.

Balanță: „Mai încet cu gălăgia!”

Dacă este într-o dispoziție bună sau povestește un anumit subiect cu poftă foarte mare, liniștea nu-i va fi ceva cunoscut acestuia. Așa că încearcă să-l lași să se bucure de moment și nu-l întrerupe.

Scorpion: „De aici te descurci de unul singur!”

Scorpionii sînt unii dintre cei mai atașaţi de relațiile lor cu partenera de viață. Numai o simplă amenințare de acest gen este suficientă pentru a-l scoate din pepeni.

Săgetător: „Nimeni nu o duce mai greu ca mine…”

Plîngerile și dramatizarea nu au ce căuta în viața Săgetătorului, mai ales cele care nu vin din partea lui. Dacă vrei să-l vezi mereu fericit și binedispus, evită să îți plîngi de milă și să lași impresia că nimănui nu-i este mai greu decît îți este ție.

Capricorn: „Poți să-mi dai tu, te rog?”

Gîndul că nu reușești să de descurci și să gestionezi banii nu-l va încînta foarte mult pe nativul Capricorn. Dacă vrei să îți satisfaci doar o poftă banală, ar fi mai bine să te abții.

Vărsător: „Lasă că se va ocupa X de asta”

Dacă vrei mereu ca altcineva să finalizeze ceva ce ai început tu, nu te aștepta să fii privit/ă cu ochi calzi. Trebuie să demonstrezi că ești capabil/ă să duci la bun sfîrșit ceea ce ai început și nu te aștepta ca altcineva să intervină în locul tău.

Pești: „Ai auzit ce-a spus?!”

Va suna ca un reproș la faptul că el/ea nu privește o situație așa cum ar trebui să o facă. Dacă vrei să-i spui că nu a abordat corespunzător un subiect, fii direct/ă și nu apela la metoda comparării pentru a face acest lucru.

Sursa: yve.ro

02.04.24 - 12:28
03.04.24 - 13:42
03.04.24 - 13:44
01.04.24 - 12:39
01.04.24 - 12:46
05.04.24 - 19:01
05.04.24 - 17:10
05.04.24 - 17:10
07.04.24 - 00:04
06.04.24 - 13:48
07.04.24 - 00:09
05.04.24 - 17:07
06.04.24 - 13:46
09.04.24 - 12:16
09.04.24 - 12:15