CE NOROC AU ZODIILE DE METAL IN ANUL COCOSULUI

Metalul este compatibil cu elementul Foc al zodiei Cocoșului, iar nativii care sînt protejați de metal vor avea un an excelent. Află ce noroc au zodiile de Metal în anul Cocoșului și dacă te numeri printre ele. 

În astrologia chineză, elementul metal simbolizează cinstea, corectitudinea, duritatea și puterea. Nativii care sînt născuți în anii de metal vor fi protejați de Cocoșul de Foc în acest an și vor avea foarte multe șanse de partea lor.

Astrologii chinezi spun despre zodiile de Metal că au viață lungă, o sănătate de fier și o stăpînire de sine rară. Ei sînt capabili de mari realizări și pot ajunge la succes încă din tinerețe.

Cu atît mai norocoase vor fi zodiile de Metal în anul Cocoșului dacă sînt ambițioase și au planuri mari. Este perioada potrivită pentru ele să acționeze, să muncească mai mult și să pună în aplicare tot felul de idei ingenioase pentru a realiza tot ce vor.

Consultă tabelul de mai jos și află dacă te numeri și tu printre zodiile de Metal.

zodiac-metal-1007x1024 copy.jpg

Cum stau cu banii și norocul zodiile de Metal în anul Cocoșului

Nativii protejați de elementul Metal trebuie să se ocupe în primul rînd de cariera lor pentru a beneficia și de succes financiar. Iar oportunitățile în plan profesional se vor ține lanț. Trebuie numai să se adapteze din mers noilor provocări.

Dar nu este cazul să viseze la promovări și la ascensiune decît dacă sînt foarte curajoși și dispuși să riște, pentru că energie Cocoșului presupune sacrificii. Nu este exclus să apară o mutare la locul de muncă sau chiar de domiciliu.

Oricum, nu există motive de îngrijorare, căci orice modificare a cursului normal al lucrurilor este benefică, însă necesită răbdare pînă la culegerea roadelor.

Din punct de vedere financiar, vor avea de cîștigat în 2017 nativii care practică profesii liberale, care au propriile lor afaceri și care nu depind de un salariu de angajat. Spre exemplu, slujba de agent imobiliar poate aduce cîștiguri substanțiale. De asemenea, mai sînt favorizați și nativii de Metal care lucrează în învățămînt, în mass media și comunicare, în IT sau în transporturi.

Ce noroc au în dragoste zodiile de Metal în anul Cocoșului

Ambițioși, generoși și perseverenți, nativii care au elementul Metal au toate șansele să găsească fericirea în acest an. Un partener de viață născut tot sub semnul Metalului sau al Focului le-ar putea aduce pasiunea și dragostea mult visată.

Cei care încep o relație nouă, este bine să lase deoparte suspiciunile, dar nu trebuie să se hazardeze să ia decizii cruciale. Totuși, începutul unei căsnicii în 2017 este de bun augur pentru ei.

Zodiile de Metal în anul Cocoșului vor avea multe de cîștigat dacă se luptă pentru dragoste și dacă oferă la rîndul lor sinceritate și fidelitate. Sînt cuceritori și fermecători, strălucesc cînd primesc iubire și nu le este greu să împace nevoile inimii.

Nativii care sînt deja în cuplu, vor avea o viață mai frumoasă. Partenerii lor îi vor susține și le oferă toată dragostea. Atenție însă! Deși atitudinea lor de lideri și răceala care îi caracterizează nu îi lasă să fie mai drăgăstoși, ar fi bine să încerce, în acest an, să fie un pic altfel. Dacă nu, riscă să rănească profund sentimentele persoanelor iubite.

Sursa: libertatea.ro