CE NOROC AU ZODIILE DE APA IN ANUL COCOSULUI

Zodiile de Apă vor avea multe surprize și multe obstacole în anul Cocoșului de Foc. Află dacă zodia ta este protejată de elementul Apei și cît noroc vei avea în horoscopul chinezesc în 2017.

Anul Cocoșului de Foc este un an dificil și plin de obstacole pentru zodiile chinezești de Apă. Astrologii chinezi avertizează că vor avea multe piedici în calea lor și trebuie să fie mai prudente ca niciodată. Consultă tabelul de mai jos, află dacă și zodia ta este sub semnul Apei și citește horoscopul chinezesc în 2017.

zodiac-apa-1005x1024 copy.jpg

Ce provocări primesc zodiile de Apă

Anul 2017 și zodia Cocoșului se află sub semnul Focului, iar zodiile de Apă vor avea multe momente grele. Chiar dacă Apa poate ține piept Focului, acesta reprezintă o provocare pentru nativii acestor zodii și de multe ori le va oblige să lupte cu îndîrjire pentru drepturile lor.

Proiectele de viitor trebuie să fie bine calculate și gîndite, iar Cocoșul îi obligă pe nativii din zodiile de Apă să își ia mai multe măsuri de precauție și să se gîndească la mai multe planuri de rezervă cînd trec la acțiune.

Nimic nu trebuie lăsat la voia întîmplării, iar banii, cîștigurile, afacerile și cariera trebuie protejate. Nativii din zodiile de Apă trebuie să fie prudenți și să nu facă investiții riscante, să nu se bazeze pe ajutor financiar din altă parte sau pe o mărire de salariu care poate să nu vină la timp.

În 2017, zodiile de Apă nu se pot baza decît pe propriile lor resurse, iar cîștigurile pe care le vor avea în plus pot constitui economii serioase pentru viitor.

Cum stau cu dragostea zodiile de Apă

Iubitorii de aventură vor avea surprize mari și multe neplăcute în anul Cocoșului. Nativii cu semn de Apă trebuie să fie prudenți și în dragoste, așa cum își protejează banii sau locul de muncă. Cei care sînt tentați să facă schimbări mari în viața sentimentală sînt sfătuiți să aștepte vremuri mai liniștite, deoarece anul acesta va fi tulbure, iar ghinionul le poate da toate planurile peste cap.

Cei care au probleme în relația de cuplu se vor afla la un pas de divorț, avertizează horoscopul chinezesc în 2017. Puțini dintre ei vor reuși să își salveze căsniciile și numai aceia care reușesc să păstreze dragostea sinceră.

Provocări în dragoste vor avea de înfruntat și cei care sînt siguri pe fidelitatea partenerilor lor. Surprizele mai puțin plăcute pot apărea oricînd, dar nu trebuie să plece urechea la tot felul de zvonuri. Dacă au o relație deschisă și sinceră, nimic nu le va tulbura liniștea.

Zodiile de Apă și situația lor materială

Șansa de a-și mări veniturile există, dar zodiile de Apă trebuie să muncească foarte mult și să găsească încă din primele luni ale noului an surse suplimentare de bani.

Salariile nu se vor schimba, dar vor putea profita de pe urma unor colaborări sau proiecte la care pot lucra în afara serviciului.

Norocoși vor fi și cei care au de primit o moștenire în acest an. Mulți nativi din zodiile de Apă vor primi o parte dintr-o moștenire sau dintr-o afacere de familie, dar aceasta nu va aduce profit decît dacă știu să facă o investiție bună și să o protejeze.

Cine stăpînește bine afacerile, cine este cumpătat și nu se grăbește să facă prea multe cheltuieli, va avea o situație materială bună și va putea acoperi toate necesitățile fără să facă sacrificii.

Sursa: libertatea.ro