CE LECTIE INVATA FIECARE ZODIE PINA LA FINALUL LUI 2020

Anul 2020 este un an cu încărcătură karmică din care toți avem de învățat o lecție. Lecțiile învățate în acest an trebuie să fie ca un colac de salvare pentru noi de care să ne folosim la anul.

Luna ianuarie ne scutură bine pentru că începem să strîngem apele de familie. Prin urmare, luna ianuarie se regrupează în jurul familiei.

În februarie vom reconsidera tot ce am făcut în ianuarie și în anul anterior. În luna martie vom aduna bani. Anul 2021 este un an provocator prin multitudinea ocaziilor care ni se oferă. Luna martie va fi o lună cu multe trăiri sufletești.

Pe cît sînt ei de revoluționari, Berbecii nu s-au ocupat în acest an de ceilalți membrii ai familiei. Au fost implicați în alte lucruri, cum ar fi viața profesională, și nu au acordat suficientă atenţie celor dragi, dar mai au timp pînă la sfîrşitul anului.

Taurii trebuie să se declare mulțumiți de acest an, în mare parte, iar acum trebuie să facă sacrificii pentru a ajunge oameni de valoare, așa cum și-au dorit. Muncind prea mult, ei au uitat să se pună în valoare.

Viața le-a oferit numeroase oportunități Gemenilor de a căpăta experiență. După acest an, ei trebuie să învețe că nu este bine să se complacă într-o situație doar pentru că le oferă puțin confort la momentul respectiv.

Este important că nu mai există teama de nou și de necunoscut. Schimbările pentru Raci sînt privite ca niște lucruri negative. Racii trebuie să își curețe mentalul de frici pentru a construi mai mult.

A profitat pe cît de mult a putut de oportunitățile primite. Leul va pleca spre noul an cu mai puțină exigență. Auto-exigența face să scadă motivația și nivelul de implicare.

Spre final de an, Fecioarele trebuie să se pună pe sine în fruntea lucrurilor, să se mai pună și pe primul plan și trebuie să se iubească pentru a menține stima de sine.

Balanța este propriul creator al destinului său și va ieși din acest an gîndindu-se că el este singurul care se poate ajuta.

Scorpionii au nevoie de o direcție clară, dar trebuie să accepte că cineva le trasează această direcție. Totul la ei se construiește treptat. Trebuie să învețe să accepte și sfaturi.

Săgetătorii trebuie să renunțe la egoism ca să nu mai impună nimănui că doar ce spun ei este adevărul absolut. Trebuie să își lase libere sentimentele și emoțiile, să scape de judecăți și prejudecăți.

Competiția cu ei înșiși este lecția cu care Capricornii se pregătesc să intre în anul următor. Ei trebuie să fie mereu mai buni ca ieri și trebuie să se redescopere. Anul 2020 a venit cu multe schimbări și multe decizii.

Vărsătorii au cules multe învățături și extrag de acolo tot ce au avut nevoie. Acest lucru îi ajută să se maturizeze. La anul, personalitatea lor va fi fără alunecușuri, mult mai statornici.

Peștii sînt legați de Dumnezeu și din acest an trebuie să rămînă cu un psihic curat. La ei lucrurile vin cînd se așteaptă cel mai puțin.

După: a1.ro