CE ITI POATE OFERI O PERSOANA, IN FUNCTIE DE ZODIE

Rac

Nu te gîndi că vei putea minţi un Rac, pentru că are o memorie extraordinară şi îşi aminteşte fiecare cuvînt pe care l-ai spus şi gest pe care l-ai făcut. Pentru Raci, prietenii înseamnă totul şi vor fi acolo pentru ei, indiferent de ce s-ar întîmpla. Sînt persoane inteligente, cu o imaginaţie bogată şi cu un simţ al umorului savuros. Îţi vor tolera foarte multe, dar cînd li se va umple paharul, nu va mai fi loc pentru tine în inima lor.

Leu

Leii sînt persoane generoase, care ar face orice pentru ca tu să fii fericit, dacă le pasă de tine. Sînt creativi şi au un mod ingenios de a-şi dezvălui sentimentele. Dacă vrei să te împrieteneşti cu cineva din această zodie, trebuie să ai răbdare, pentru că sînt foarte selectivi cu oamenii din jurul lor.

Fecioară

O Fecioară nu vrea să fie prietenă cu toată lumea şi nu are o problemă să îşi arate simpatiile şi antipatiile. În general, este o persoană de treabă, dar dacă faci ceva care o scoate din sărite, nu prea va mai avea ochi pentru tine. Nu este deloc complicată şi nu va cere multe, adevărul fiind tot ce are nevoie. Dacă vrei o opinie sinceră, întreabă o Fecioară, pentru că nu te va minţi niciodată.

(continuarea în numărul următor)