CE IMPACT ARE ASUPRA ZODIILOR INTRAREA LUI VENUS IN CAPRICORN?

Se anunță schimbări importante pînă pe 20 decembrie

Planeta Venus a intrat în zodia Capricornului pe data de 26 noiembrie și va rămîne aici pînă pe 20 decembrie. Se anunță schimbări importante pentru toate zodiile în perioada imediat următoare, acest fenomen astrologic avînd un impact puternic asupra tuturor nativilor.

 

BERBEC. În zona carierei pot apărea schimbări importante pentru Berbeci. Acestea sînt favorizate de intrarea lui Venus în Capricorn, fenomen astrologic care le va permite celor născuți în această zodie să înlăture orice obstacol apărut în calea lor și să dovedească de ce sînt în stare cu adevărat.

TAUR. După o perioadă destul de lungă în care au tot cîntărit lucrurile, Taurii vor lua decizia de a se apropia de o persoană, o idee, o direcție cu ajutorul căreia să se dezvolte în spațiul public. Intrarea planetei Venus în Capricorn reprezintă un moment favorabil pentru acești nativi, iar totul se va desfășura conform planului pînă pe 20 decembrie.

GEMENI. Venus în Capricorn le oferă celor născuți în zodia Gemeni o perspectivă mult mai clară, mai coerentă asupra unor lucruri. Vor simți în sfîrșit o schimbare și chiar dacă nu vor fi mai relaxați, acești nativi vor știi cum ar trebui să procedeze începînd de acum.

RAC. Dacă pînă acum Racii s-au lovit de o inflexibilitate din partea partenerului de viață, intrarea lui Venus în zodia Capricornului va schimba acest lucru. Racii vor scăpa de stres și de lucruri care pînă acum nu au făcut altceva decît să le complice viața și activitatea.

LEU. Pentru Lei, pînă pe 20 decembrie, atunci cînd Venus își va încheia tranzitul prin zodia Capricornului, se vor rezolva o mulțime de lucruri legate de carieră. Acești nativi pot primi un răspuns cu privire la o posibilă angajare. Mai mult decît atît, Leii care au întîmpinat probleme de sănătate vor avea parte de o recuperare lentă.

FECIOARĂ. Venus în Capricorn le oferă Fecioarelor șansa de a-și consolida relațiile sentimentale. În sfîrșit au reușit să găsească un echilibru, după ce au depus eforturi mari, iar acum știu ce își doresc.

BALANȚĂ. A fost o perioadă destul de delicată pentru Balanțe, iar intrarea lui Venus în zodia Capricornului îi va ajuta pe acești nativi să revină la un stil de viață normal. Controversele, certurile, discuțiile aprinse cu cei din familie vor dispărea, asta datorită eforturilor făcute de Balanțe.

SCORPION. Este cea mai bună perioadă din an pentru studiu în ceea ce îi privește pe Scorpioni! În urma intrării lui Venus în Capricorn, cei născuți în zodia Scorpion vor simți că pot învăța mai mult și mai repede, reușind astfel să completeze anumite goluri existente în pregătirea lor profesională.

SĂGETĂTOR. Săgetătorii pot avea parte de un cîștig financiar. Nu este vorba despre o sumă foarte mare, însă aceasta le va fi de mare ajutor acestor nativi. Totul se întîmplă pe fondul intrării planetei Venus în zodia Capricorn.

CAPRICORN. Intrarea lui Venus în Capricorn le va oferi celor născuți în această zodie capacitatea de a face față mult mai ușor situațiilor stresante, reușind să gestioneze foarte bine evenimentele cu adevărat importante.

VĂRSĂTOR. Planeta Venus a intrat în zodia Capricorn pe 26 noiembrie, iar pînă pe 20 decembrie aceasta le va oferi Vărsătorilor posibilitatea de a observa anumite detalii, mai ales că se pregătesc să facă o alegere importantă. Vărsătorii vor fi foarte calmi și relaxați, ipostază care le va face foarte bine.

PEȘTI. Peștii vor fi dispuși ca pînă pe 20 decembrie să fie mai comunicativi și să facă tot ce ține de ei pentru a păstra un dialog decent cu persoanele apropiate. Venus în zodia Capricornului va avea o influență pozitivă asupra sectorului relațiilor de prietenie pentru acești nativi.

Sursa: avantaje.ro