Ce i-a raspuns Danemarca unui tinar care i-a cerut Groenlanda

Dar ce i-ar răspunde Guvernul RM unui moldovean care i-ar cere un sat părăsit?

După ce a băut un pic mai mult cu un prieten, Joe, un tînăr de 23 de ani, a trimis un mail Ministerului danez de Externe, cerînd nici mai mult, nici mai puţin, să-i dea lui Groenlanda, dacă tot nu o foloseşte. Marea surpriză a fost că a şi primit răspuns, scrie Gîndul.

„Bună, Sunt Joe, am 23 de ani, iar eu şi prietenul meu vrem să deţinem o ţară a noastră. De vreme ce suntem tineri, vrem să începem de jos şi voiam să ne asigurăm că cei care conduc ţara sunt de acord. Nu vrem să facem nici o greşeală, astfel încît să ducem o ţară de succes la ruină. (...) Sunt sigur că Regatul Danemarcei are alte lucruri mai importante de făcut decît să se ocupe cu mici detalii, cum ar fi cine se ocupă de această ţară, aşa că v-am face de fapt un mare favor. O grijă mai puţin pentru oamenii din Danemarca”, a scris tînărul în email, potrivit Bored Panda. 

Surpriza a fost totală cînd a primit răspuns: „Dragă Joe, îţi mulţumim pentru email. Ne bucurăm că ai vise mari. Niciodată nu ştii cum într-o zi, aceste vise vor deveni realitate. Însă, în chestiunea Groenlandei pe care o ceri, nu se poate. Dar îţi mulţumim că ai întrebat. Poate ar trebui să începi de jos. Iată aici..”

Citeşte continuarea pe Gîndul