CE FAC ZODIILE CIND AU O ZI PROASTA

Cu toții avem cîte o zi proastă, ne împiedicăm, dar mergem mai departe. Unii, însă, reacționează violent, alții se victimizează sau se ascund de toată lumea. Uite cum reacționează fiecare zodie, ca să știi cum să le răspunzi!

BERBEC. Cînd le merge prost într-o zi și nu reușesc să obțină ce vor, Berbecii se enervează, trîntesc și bușesc, ba chiar caută motiv de ceartă cu persoanele din apropiere. După ce se răcoresc, le trece repede!

TAUR. Într-o zi proastă, Taurii se simt nesiguri pe ei și se îndepărtează de toată lumea. Devin suspicioși și analizează pe toate părțile ce spun ceilalți, de obicei ajungînd la o concluzie greșită.

GEMENI. Dacă lucrurile o iau razna, Gemenii se simt dezorientați și nu mai știu pe ce cale să apuce. Oricum, lor le e mai greu să se decidă și cînd nu există nicio presiune asupra lor. Dar, într-o zi proastă, sînt complet neajutorați.

RAC. În cele mai rele momente, nativii Rac se simt singuri și părăsiți. Nu mai au încredere în nimeni, chiar dacă cei din jur încearcă să îi ajute.

LEU. În zilele lor proaste, Leii își arată vulnerabilitatea. Pe cît sînt de puternici, nu ai spune că au și ei slăbiciunile lor. Dar cînd dau de greu, nu mai au încredere în ei și renunță la deciziile bune.

FECIOARĂ. Se întîmplă rar să aibă zile proaste, dar uneori mai greșesc și Fecioarele! Iar atunci simt că sînt supuse unei presiuni puternice căreia nu îi pot face față și riscă să aibă o cădere nervoasă.

BALANȚĂ. În momentele critice, Balanțele au tendința să devină melodramatice, deși nu le stă în fire. Nu te mai înțelegi cu ele și li se pare că toți ar vrea doar să le vadă cum suferă.

SCORPION. Nu mai poți avea încredere în Scorpioni, cînd le merge prost. Devin suspicioși, au toane și devin atît de obsedați de lucrurile care îi supără, că îi enervează pe toți în jur.

SĂGETĂTOR. Nativii acestei zodii sînt niște idealiști și vor ca toate să le meargă din plin. Cînd dau de greu, încep să se simtă vinovați, au impresia că toată lumea îi acuză și fac din țînțar armăsar.

CAPRICORN. Într-o zi proastă, Capricornii se enervează și au impresia că toți din jur iau numai decizii împotriva lor. Își pierd răbdarea și devin foarte sensibili.

VĂRSĂTOR. S-ar putea să își piardă controlul și să facă ceva atît de nebunesc, încît vor regreta multă vreme după aceea. Este foarte important să aibă pe cineva de încredere aproape.

PEȘTI. Chiar dacă e doar o fază trecătoare, o zi proastă pentru Pești este o adevărată criză existențială. Ușor, ușor, alunecă pe cele mai negre tărîmuri din mintea lor și își imaginează cum viața lor se destramă…

Sursa: libertatea.ro