Ce este "demonul karmic" care ii ucide pe oameni la virsta de 27 de ani

În data de 18 Iunie 2011, la Belgrad, Amy Winehouse, celebra cîntăreață, este huiduită pe scenă de miile de fani. Este beată, consumase droguri și este incapabilă să cînte. Darul neptunian al lui Amy a fost indiscutabil vocea sa. Un dar otrăvit. Căzuse în infernul drogurilor și al alcoolului. Va muri la vîrsta de 27 de ani. Astrologic vorbind, tragedia s-a petrecut într-o conjuncție nefavorabilă pentru zodia Fecioarei. Saturn, planeta testelor, a probelor la care suntem supuși. Pluton, planeta distrugerii, transformă anxietatea în angoasă. Luna, planeta emoțiilor. Conjuncția lui Neptun cu aceste trei planete a dus la un dezechilibru pentru Amy și la gesturi extreme. Să nu uităm că, înaintea concertului de la Belgrad, ea terminase o cură de dezalcoolizare, potrivit efemeride.ro.

Cu toate acestea inevitabilul s-a produs. Astrologii consideră că Vara lui 2011 a fost un moment propice pentru revenirea demonului karmic. Vîrsta de 27 de ani este critică și fatidică. Unii dintre cititori nu vor crede acest lucru. O statistică arată că multe personalităţi din lumea muzicală au murit la această vîrstă. 18 Septembrie 1970, Jimi Hendrix este găsit mort, în camera sa de hotel. Consumase vin și somnifere. Avea vîrsta de 27 de ani. Se înecase cu propria vomă.

4 Octombrie 1970, la 27 de ani, Janis Joplin moare în urma unei supra doze de heroină, într-o cameră insalubră a unui hotel. Și mai stranie a fost moartea lui Jim Morrison, cîntăreț în formația Doors. În 2 Iulie 1971, aflîndu-se împreună cu prietenii săi, le-a spus acestora, știți că beți cu numărul 3? A doua zi, în 3 iulie, Morrison a fost descoperit mort în baie, într-un hotel din Paris, tot la 27 de ani. Vorbim despre blestemul vîrstei de 27 de ani, pentru cei trei J, Jimmi, Janis și Jim. În data de 3 Iulie 1969, fondatorul formației Rolling Stones este descoperit mort. Murise prin înecare.