CE CALITATI DEOSEBITE AI, IN FUNCTIE DE DATA NASTERII

Numerologia și astrologia ne ajută să facem un portret destul de complex, cu toate defectele și calitățile noastre, în funcție de data nașterii. Află și tu ce calități deosebite ai din naștere și cum trebuie să le păstrezi.

Ce calități deosebite ai
Dacă te-ai născut între 1 și 5 ale lunii

În primele 5 zile ale lunii, se nasc oamenii puternici, energici și încăpățînați. Încăpățînarea este și ea o calitate, dacă știi cum să o folosești în scopuri bune și dacă se combină cu ambiția de a fi un om mai bun. Dorința de a reuși pe orice plan te caracterizează și te învață să îți folosești calitățile în momentele excepționale.

Cu ce calități ești înzestrat(ă)
Dacă te-ai născut între 6 și 10 ale lunii

Persoanele născute în acest interval sînt firi independente, cinstite și sigure pe ele. Încrederea de sine este, poate, cea mai puternică trăsătură a lor și cea pentru care sînt deosebit de apreciate. Astfel de persoane îi admiră și îi respectă pe cei care reușesc în viață prin propriile mijloace și reușesc să se impună în fața celorlalți prin atitudinea lor echilibrată.

Calitățile tale de top
Dacă te-ai născut între 11 și 15 ale lunii

Te poți lăuda cu tactul, cu diplomația și cu spiritul de echipă. Ești o persoană de încredere, îi cucerești pe cei din jur și ești foarte ingenios(ă). Ai numai prieteni, pentru că respecți oamenii și nu dai motiv nimănui să îți reproșeze ceva. Te adaptezi ușor la diverse situații, știi cum să eviți conflictele și îi ajuți pe cei din jur cînd au nevoie de tine.

Cu ce trăsături frumoase ești înzestrat
Dacă te-ai născut între 16 și 20 ale lunii

Ești entuziast(ă), vesel(ă) și optimist(ă). Răspîndești multă energie și multă veselie în jurul tău, iar oamenii îți caută tovărășia. Pe de altă parte, ai o fire sensibilă, iubitoare de frumos și nu este exclus să fi înzestrat(ă) de natură cu un dar artistic. Ești generos(ă) și iubitor(e), iar oamenii apreciază foarte mult acest lucru!

Ce calități deosebite ai
Dacă te-ai născut între 21 și 25 ale lunii

Persoanele născute în această perioadă sînt conștiincioase, muncitoare și hotărîte. Cînd vor să obțină ceva sînt perseverente și au o mulțime de calități deosebite care le ajută în carieră. Nu lasă nimic la voia întîmplării și au obiective foarte clare în viață.

Cu ce trăsături te poți lăuda
Dacă te-ai născut între 26 și 31 ale lunii

Ești sincer(ă), ordonat(ă) și corect(ă). Chiar dacă nu ai mare încredere în capacitățile tale, faptul că ești bine organizat(ă) te ajută foarte mult să ajungi acolo unde îți dorești. Poate că ești, uneori, conservator(e), dar acest lucru te ferește de riscuri inutile și te învață să îți ghidezi viața după principii morale solide.

Sursa: libertatea.ro