CARTELUL PDM-PCRM-SOR VREA SA-L ELIMINE PE PRESEDINTE!

(Comentariul lui Bogdan Țîrdea)

16 Ianuarie: lacheul democraților, PCRM, a cerut Comisiei Electorale Centrale să anuleze înregistrarea PSRM în cursa electorală. 4 Februarie: Dorin Chirtoacă (președintele PL) a solicitat CEC-ului excluderea PSRM din cursa electorală. Motivul – „finanțarea externă a partidului”. 5 Februarie: Șor s-a adresat la CEC. Acesta a solicitat pedepsirea socialiștilor. Motivul invocat “PSRM ar fi acela care beneficiază de sprijinul indirect de peste hotare”. 7 Februarie: încă un lacheu al PDM, Kalinin, fugar din Moscova pentru probleme cu Justiția, a cerut excluderea PSRM din alegeri. Cauza – „finanțarea partidului din exterior”. Chipurile, Dodon ar fi adus cu sine de la Moscova 20 milioane de dolari pentru desfășurarea campaniei electorale a PSRM!

Înțelegeți cît de aberantă este acuzația? De fapt, „Prietenul Rusiei”, Kalinin, acuză Rusia de amestec în alegeri! Așteptăm cerințe noi din partea celorlalți lachei ai PDM, PNL, Antimafia (Mocanu) și mulți alți!.

Toate învinuirile expuse de slugile PDM au fost rulate nemilos la toate mediile PDM: Prime TV, Publika, Kanal2, Kanal3, STS etc. Mai sînt întrebări referitoare la cine se tem în realitate democrații? Mai aveți îndoieli cu privire la cartelul PDM-PCRM-ȘOR?

Dînșii înteleg că PSRM poate cîștiga, de aceea doresc excluderea socialiștilor din cursa electorală cu orice preț. Concomitent, pregătesc terenul pentru demiterea Președintelui prin impeachment! Apropo, pe 31 Ianuarie 2019, Alexandr Kalinin s-a adresat migranților moldoveni aflați în Rusia să nu creadă în amnistia expusă de Igor Dodon! Și asta în pofida declarației oficiale a MAI și Serviciului Federal pentru Migrație din F.R.!

De ce Kalinin a recurs la această mîrșăvenie? Răspunsul este simplu: dacă în R.M. ar reveni toți 170 de mii de cetățeni aflați pe teritoriul Rusiei, care cad sub incidența amnistiei, PSRM poate acumula 60-70 % din sufragii, iar asta înseamnă că PDM pierde puterea!

6 Februarie: PCRM solicită efectuarea unui audit a proiectului privind reconstrucția clădirii prezidențiale, pe care Voronin a lăsat-o în voia sorții la 7 Aprilie. Adică, lacheii democraților îl acuză pe Președintele Turciei Erdoğan de corupție. Amintim că banii pentru reparație n-au mers direct în contul Președinției! Reparația a fost efectuată de o companie turcă, conform proiectului turcesc. Iată că şi astfel democrații îi răspund lui Erdoğan!

Este demn de reținut că lacheii PDM atacă doar PSRM, în fiecare zi, în fiecare ceas. Despre PDM nici un cuvînt! Despre schemele democraților nici un cuvînt. Toate ilegalitățile comise de PD sînt atribuite PSRM! 

P.S. Apropo, poate Voronin cere audit public pentru reparația clădirilor Parlamentului și a Procuraturii Generale, care, potrivit informațiilor, au fost efectuate de firma fiului său, Oleg Voronin?