CARE SINT ZODIILE CELE MAI PESIMISTE

(continuare din numărul trecut)

Săgetător. Persoanele născute în zodia Săgetător se agită foarte mult atunci cînd vine vorba de bani. Principalul lor scop este să-şi asigure un trăi cît mai decent. Marea lor panică apare atunci cînd se confruntă cu situaţii neaşteptate sau cu oameni răutăcioşi. Înclină către un nivel bun de optimism.

Capricorn. La fel ca persoanele născute în zodia Scorpion, acestea afişează un aer calm şi un zîmbet cald. Transmit siguranţă şi sînt genul de persoane care nu au nevoie de prea multe confirmări pentru a-şi da seama că procedează corect. Ele cred în energia pozitivă şi sînt persoane optimiste, visătoare.

Vărsător. Persoanele născute în zodia Vărsător sînt foarte vulnerabile atunci cînd sînt întrebate de viaţa lor. Au nevoie de libertate ca de aer, ceea ce înseamnă că mereu vor fi rezervate faţă de străini. Sînt destul de optimiste, lucru care le va ajuta mult în viaţă. Foarte rare sînt momentele cînd văd doar jumătatea goală a paharului.

Peşti. Deşi sînt persoane foarte pesimiste de fel, Peşti au mereu capacitatea de a cădea cu picioarele pe pămînt. Totul este simplu pentru ele, doar că au nevoie de atenţie şi înţelegere. Nu le place atunci cînd se ţipă la ele sau cînd sînt jignite. Sînt pesimiste în proporţie de 70%.

Sursa:gorj-domino.ro