CARE SINT ZODIILE CELE MAI PESIMISTE

(continuare din numărul trecut)

Leu. Persoanele născute în zodia Leu sînt dornice de atenţie, vor să fie mereu pe primul loc şi nu renunţa la visurile lor. Văd de fiecare dată partea bună a situaţiei şi sînt convinse că nimic nu este imposibil în viaţă. Au momente cînd îşi fac scenarii negativiste, dar trec repede peste ele.

Fecioară. Persoanele născute în zodia Fecioara sînt sarcastice, ironice şi au mereu tendinţa să-i critice pe cei din jur. Văd mereu partea proastă a lucrurilor, ceea ce înseamnă că sînt în pericol să intre în depresie. Ce trebuie să înţeleagă aceste persoane este faptul că viaţa le oferă foarte multe orizonturi, trebuie doar să deschidă ochii.

Balanţa. Persoanele născute în această zodie au o viaţă echilibrată, ceea ce înseamnă că momentele în care sînt pesimiste sînt la fel de numeroase precum momentele în care sînt optimiste. Ele cred că orice se poate întîmpla pe lumea asta, iar din acest motiv pot rata momente frumoase din viaţa lor.

Scorpion. Persoanele născute în zodia Scorpion sînt foarte optimiste, zîmbitoare şi mereu gîndesc cu o secundă înaintea celor din jur. Afişează o foarte mare siguranţă şi încredere de sine şi nimic nu este imposibil pentru ele. Foarte rare sînt momentele în care nu văd altceva decît jumătatea goală a paharului.

(continuarea în numărul următor)