CARE SINT ZILELE NOROCOASE IN FUNCTIE DE SEMNUL ZODIACAL

Se spune că norocul ni-l facem cu mîna noastră, însă uneori Universul are de a face cu ceea ce ni se întîmplă. Încă din vechile timpuri se credea în amulete norocoase, talismane și, de ce nu, în zile norocoase. Astrele ne dezvăluie care sînt zilele norocoase ale zodiilor.

LUNI – ziua norocoasă a Racilor

Lunea este cea mai detestată zi din toată săptămîna, însă această zi nu ar trebui să-i sperie pe nativii născuți în Rac pentru că au mari șanse de reușită. Acest lucru se întîmplă pentru că lunea este o zi guvernată de lună, la fel ca și această zodie. Intuiția le este sporită lunea și orice s-ar întîmpla, acești nativi sînt deja pregătiți.

MARȚI – ziua norocoasă pentru Berbec și Scorpion

Această zi este guvernată de planeta Marte și este ziua perseverenței și a puterii. De asemenea, este o zi perfectă pentru a încheia un contract important. Berbecii vor avea multă energie marțea, iar Scorpionii vor fi plini de ambiție.

MIERCURI – ziua norocoasă a Gemenilor, Vărsătorilor și a Fecioarelor

Miercurea este ziua echilibrului și a stabilității pentru că se află la jumătatea săptămînii de lucru. Această zi le aduce acestor nativi multă armonie, ambiție și le va oferi o comunicare ca la carte.

JOI – ziua norocoasă a Săgetătorilor și a Peștilor

Această zi este plină de reuşite și de optimism, mai ales pentru că se apropie week-end-ul. Fiind guvernată de Jupiter, joi este ziua norocului și a abundenței. Atît Săgetătorii, cît și Peștii pot realiza tot ce și-au propus în această zi.

VINERI – ziua norocoasă a Taurilor și a Balanțelor

Se poate spune că vinerea este ziua norocoasă a tuturor pentru că este ultima zi lucrătoare din săptămînă. Totuși, este o zi specială pentru Tauri și Balanțe. Vinerea este o zi perfectă ca acești nativi să-și găsească marea dragoste și pot avea parte de tot felul de plăceri.

SÎMBĂTĂ – ziua norocoasă a Capricornului 

Sîmbăta este o zi perfectă pentru relaxare și pentru a te ocupa de gospodărie. Ca și zodia Capricornului, sîmbăta este guvernată de Saturn și este o zi perfectă pentru relațiile de familie. Capricornii se pot apropia mult mai mult de familie și de persoana iubită. Pot petrece mai mult timp alături de ei și-și pot consolida relațiile.

DUMINICĂ – ziua norocoasă pentru Leu

Duminica este o zi de odihnă pentru toată lumea, însă în realitate lucrurile stau diferit. Zodia care are cel mai mult noroc duminica este Leul. Orice activitate ar avea Leii duminica, le vor aduce multe beneficii, din toate punctele de vedere.

Sursa: tasta.ro