CARE SINT CELE MAI INTELIGENTE SEMNE ALE ZODIACULUI

Fie că e vorba de o capacitate intelectuală uimitoare sau de o inteligenţă emoţională ieşită din comun, iată care sînt cele mai dotate semne din zodiac.

BALANŢA. Aceşti nativi au o abilitate uluitoare de a găsi soluţii la probleme, analizează atent situaţiile şi caută un consens în cazul unor conflicte. Sînt analitici şi văd obiectiv lucrurile.

VĂRSĂTOR. Vărsătorii sînt unele dintre cele mai inteligente semne zodiacale, avînd abilitatea de a vedea şi de a înţelege ambele puncte de vedere într-o anumită situaţie. Sînt toleranţi, au capacitatea de a se pune în pielea celuilalt şi au o inteligenţă din naştere care le permite să se descurce în toate situaţiile.

FECIOARĂ. Aceşti nativi sînt capabili să analizeze cele mai complicate situaţii, sînt logici şi studiază totul cu multă atenţie înainte de a acţiona. Rezolvă problemele cu mult tact şi se pricep la a organiza bine lucrurile.

PEŞTI. Aceşti nativi îi înţeleg uşor pe ceilalţi fiind, mai ales, înzestraţi cu inteligenţă emoţională. Peştii sînt foarte intuitivi şi deţin cel de-al şaselea simţ care îi va face mereu să ia alegerea potrivită.

Sursa: one.ro