CARE ITI ESTE CEL MAI DE NADEJDE PRIETEN, IN FUNCTIE DE SEMNUL TAU ZODIACAL

Fiecare are personalitatea sa proprie şi trăsăturile sale unice. Pe unii oameni îi atragem cu personalitatea noastră, în timp ce pe alţii îi intimidăm sau îi respingem.

În căutarea prieteniei, avem tendinţa de a prefera să ne apropiem de oamenii care ne înţeleg şi ne acceptă aşa cum sîntem, cu care rezonăm foarte bine şi în care putem avea încredere deplină.

Căutarea prietenilor ideali presupune cernerea grîului de neghină, ceea ce este o adevărată provocare. Ca să simplificăm lucrurile, iată cîteva sfaturi astrologice despre compatibilităţile dintre nativi în relaţiile de prietenie.

Berbec
(21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este iubitor de aventură şi emană încredere prin personalitatea sa dominantă.

Îşi îndeplineşte orice ambiţie prin energia enormă pe care o posedă. Berbecul trebuie doar să aibă grijă să nu devină prea nerăbdător şi prea impulsiv.

Cel mai bun prieten al Berbecului este nativul Balanţă. 

Balanţa ştie să tempereze nerăbdarea Berbecului, iar natura sa echilibrată se completează perfect cu personalitatea extremistă a celui din urmă. În plus, Balanţa pune multă pasiune în relaţiile de prietenie cu nativii Berbec.

Taur
(20 aprilie – 21 mai)

Taurul este foarte ambiţios, iubitor şi receptiv la sentimentele altora, chiar dacă rareori arată acest lucru. În ciuda puterii şi a generozităţii sale admirabile, încăpăţînarea Taurului îi atrage uneori probleme.

Cel mai bun prieten al Taurului este nativul Peşti.

Nativul Peşti este un prieten bun şi ştie să acorde sprijinul necesar în relaţiile de amiciţie. Zodia Peşti se descurcă de minune cu încăpăţînarea şi chiar iraţionalitatea ocazională a Taurului. Oferă compasiune şi empatizează foarte bine cu nativul Taur.

Gemeni
(22 mai – 21 iunie)

Nativul Gemeni este sociabil, inteligent şi înţelept. Este vivace, creativ şi adaptabil, doar că uneori devine deprimat dacă se instalează plictiseala.

Cel mai bun prieten al Gemenilor este nativul Vărsător.

Vărsătorul şi Gemenii au în comun aceeaşi atitudine relaxată asupra lucrurilor, caracterul sociabil şi dragostea pentru micile bucurii ale vieţii. Cu un Vărsător de partea sa, nativul Gemeni nu are timp să se plictisească.

Rac
(22 iunie – 22 iulie)

Nativul Rac preţuieşte mult timpul petrecut în singurătate, deseori simţind nevoia să se retragă în matca lui. Cu toate acestea, nu întîmpină dificultăţi în a-şi exprima sentimentele şi emoţiile. Pentru că preţuieşte relaţiile pe care le are cu familia şi prietenii, Racul tinde să fie uneori prea protector. Empatia, compasiunea şi imaginaţia sînt punctele sale forte.

Cel mai bun prieten al Racului este nativul Săgetător.

Cu nativul Săgetător, Racul poate discuta în voie despre idei profunde. Săgetătorii sînt optimişti, aşa că pot înveseli şi încuraja nativul Rac în momentele de slăbiciune.

Leu
(23 iulie – 22 august)

Nativul Leu este un lider înnăscut, avînd o carismă şi o voinţă foarte bine definite. Cu toate acestea, Leul este generos, creativ, entuziast şi grijuliu. Însă, din cauza dorinţei permanente de a fi în centrul atenţiei, Leul trece adeseori drept impulsiv, dominator şi intolerant.

Cel mai bun prieten al Leului este nativul Capricorn.

Cea mai importantă calitate a Capricornului este organizarea, în timp ce Leul excelează în postura de lider. Împreună, cei doi nativi devin de neoprit în toate activităţile pe care le întreprind.

Firea pretenţioasă a Leului este echilibrată perfect de răbdarea şi altruismul Capricornului.

Fecioară
(23 august – 22 septembrie)

Perfecţionismul Fecioarei este atît un atu cît şi un mare dezavantaj. Nativul Fecioară este perceput de ceilalţi ca fiind fermecător şi modest, iar atenţia sa pentru detalii îi conferă o agerime ieşită din comun.

Fecioara este o persoană demnă de încredere în ciuda firii sale secretoase şi retrase.

Cel mai bun prieten al Fecioarei este nativul Berbec.

Berbecul are aceleaşi capricii ca şi Fecioara, iar spiritul său de aventură echilibrează perfect firea calmă şi rezervată a nativului Fecioară. Pentru Fecioară, Berbecul este un prieten de nădejde care îi va rămîne alături în orice situaţie.

Balanţă
(23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa pune mare preţ pe echilibru şi pe dreptate, avînd o fire diplomată dar categorică atunci cînd îşi apără principiile. Nativul Balanţă este pasionat de muzică şi de artă în general.

Prietenii se bucură mereu de compania Balanţei, fiind cuceriţi de personalitatea sa sofisticată şi destinsă.

Cel mai bun prieten al Balanţei este nativul Leu.

Dragostea pentru frumos îi leagă strîns pe nativii Balanţă şi Leu. Personalitatea Leului se completează perfect cu personalitatea energică şi creativă a Balanţei.

Scorpion
(23 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionul este cel mai îndrăzneţ nativ al zodiacului.

Are o fire pasională şi un caracter dîrz, aşa că poate cuceri uşor orice obiectiv propus. Scorpionul trebuie doar să evite să facă exces de zel ca să nu alimenteze latura sa compulsivă.

Cel mai bun prieten al Scorpionului este nativul Vărsător.

Blîndeţea Vărsătorului echilibrează îndrăzneala Scorpionului.

Pentru Scorpion, Vărsătorul este mereu un prieten fidel şi onest, a cărui personalitate optimistă aduce consolare şi veselie chiar şi în cele mai grele situaţii.

Săgetător
(23 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul debordează de optimism, are o fire directă şi taxează aspru orice frivolitate. Pune mare preţ pe libertate, pe care şi-o exprimă mai ales prin iubirea sa pentru călătorii.

Săgetătorul are înclinaţii filosofice, iar provocările intelectuale stimulează şi hrănesc această latură bine definită.

Cel mai bun prieten al Săgetătorului este nativul Capricorn.

Capricornul este un nativ cu mult simţ practic, aşa că se mulează perfect pe profilul de personalitate al Săgetătorului. Capricornul rămîne mereu alături de Săgetător în momentele dificile, ajutîndu-l să se descarce şi îmbărbătîndu-l.

Capricorn
(22 decembrie – 20 ianuarie)

Capricornul posedă bune abilităţi organizatorice şi un simţ practic bine definit, o combinaţie care îl propulsează spre succes în mai tot ceea ce întreprinde.

Deşi planificarea atentă este un atu important, uneori această trăsătură alimentează pesimismul Capricornului. Capricornul este înzestrat cu multă răbdare şi mult umor.

Cel mai bun prieten al Capricornului este nativul Săgetător.

Personalitatea directă a Săgetătorului completează perfect personalitatea organizată a Capricornului. Săgetătorul este mereu alături de Capricorn atunci cînd acesta are nevoie de susţinere şi încurajare.

Vărsător
(21 ianuarie – 18 februarie)

Fiind inventiv şi nonconformist, Vărsătorul nu este greu de mulţumit în relaţiile de prietenie. Este un mare amator de artă şi are o fire sociabilă, onestă şi loială.

Îi place să ajute şi să se implice în activităţi, dar tinde să devină şi leneş atunci cînd nu este împins de la spate.

Cel mai bun prieten al Vărsătorului este nativul Taur.

În ciuda încăpăţînării sale, Taurul este un prieten inimos, răbdător şi înţelegător pentru nativul Vărsător. Taurul îl încurajează mereu pe Vărsător să-şi urmeze visurile şi să nu renunţe la pasiunile sale. Taurul ştie cînd nativul Vărsător este supărat şi găseşte mereu o metodă de a-l consola şi înveseli.

Peşti
(19 februarie – 20 martie)

Nativul Peşti este o fire devotată, altruistă şi darnică. Devotamentul de care dă dovadă în relaţii îl face să fie foarte admirat şi preţuit de către familie şi apropiaţi. Îşi stăpîneşte bine emoţiile şi se bazează mult pe intuiţie în luarea de decizii.

Cel mai bun prieten al Peştilor este nativul Scorpion.

Scorpionul sesizează imediat momentele de plafonare ale nativului Peşti şi face eforturi să îl motiveze să se autodepăşească.

Sursa: secretele.com

01.03.24 - 00:52
01.03.24 - 13:17
01.03.24 - 13:18
01.03.24 - 13:20
01.03.24 - 13:19
05.03.24 - 18:52
06.03.24 - 00:34
07.03.24 - 00:42
01.03.24 - 00:46
08.03.24 - 20:46
05.03.24 - 01:06
08.03.24 - 12:11
09.03.24 - 11:41
09.03.24 - 11:42
01.03.24 - 00:40