CARE ESTE PLANETA SEMNULUI TAU ZODIACAL?

Fiecare semn zodiacal este guvernat de o planetă care-ţi influenţează personalitatea şi alegerile pe care le faci. Află sub auspiciile cărui astru te afli şi cum îţi influenţează asta viaţa.

Berbec – Marte

Spontaneitatea, dinamismul, rapiditatea, voinţa şi tăria de caracter sînt trăsăturile  persoanelor născute sub acest semn zodiacal. Protejaţi de planeta Marte, nativii din zodia Berbec au puterea să schimbe lucrurile în viaţa lor şi s-o ia oricînd de la capăt – ba chiar să renască din propria cenuşă, precum pasărea Phoenix. De obicei, Berbecii guvernaţi de această planetă nu acceptă să li se impună limite şi nici reguli.

Taur şi Balanţă – Venus

Planeta dragostei, a frumuseţii şi a feminităţii, Venus guvernează nativii din zodiile Taur şi Balanţă. Persoanele aflate sub auspiciile acestei planete sînt mereu în căutarea fericirii şi a armoniei. De asemenea, nativii venusieni au înclinaţii artistice şi sînt foarte sociabili. Sînt prieteni de încredere, pentru perioade  lungi, dar şi parteneri dedicaţi în dragoste.

Gemeni şi Fecioară – Mercur

Nativii din Gemeni şi Fecioară au multe lucruri în comun, care vin din faptul că se află sub influenţa majoră a aceleiaşi planete, Mercur. Deşi nu este foarte mare, planeta are o energie puternică şi-i orientează pe nativii celor două zodii spre acţiune. Persoanele protejate de Mercur sînt curioase, de multe ori isteţe, creative şi se inspiră din tot ce-i înconjoară.

Rac – Luna

Această planetă misterioasă şi fermecătoare luminează destinul persoanelor născute în zodia Rac. Este astrul feminităţii, al iubirii şi al fertilităţii. Sub influenţa Lunii, nativii Raci sînt hipersensibili, irascibili şi visători. Au o inimă plină de compasiune şi sînt receptivi la suferinţele celor din jur. Uneori, pot părea reci şi indiferenţi, dar, de fapt, este exact opusul.

Leu – Soarele

Ambiţios şi mîndru, nativul Leu este guvernat de Soare. Face totul pentru a atrage atenţia: vorbeşte tare, gesticulează mult sau se îmbracă în aşa fel încît să nu treacă neobservat. Chiar dacă îi pasă atît de mult de imaginea sa şi îşi controlează fiecare cuvînt, n-o face pentru că este narcisist. Ci, pentru că, de fapt, este foarte sensibil şi are nevoie să se ştie apreciat.

Scorpion – Marte şi Pluto

Nativii acestei zodii nu se mulţumesc doar cu o singură planetă, de aceea sînt guvernaţi de Marte, planeta energiei, şi de Pluto, planeta transformărilor. În unele situaţii, cea mai îndepărtată planetă a sistemului solar poate acţiona ca un bumerang. Astfel, dacă eşti născut în zodia Scorpion, s-ar putea ca Pluto să te elibereze de energiile negative şi să-ţi ofere altele noi, de data asta pozitive. Persoanele guvernate de aceste două planete sînt generoase şi curajoase.

Săgetător – Jupiter

Guvernaţi de planeta Jupiter, cei născuţi în zodia Săgetător sînt foarte optimişti şi au un dezvoltat simţ al umorului. În astrologie, Jupiter este planeta bunăstării, norocului, oportunităţilor, a călătoriilor şi a dezvoltării personale. De aceea, nativii acestui semn zodiacal sînt dornici de aventură, de a descoperi locuri interesante şi de a cunoaşte oameni noi.

Capricorn – Saturn

Saturn este considerată de către astrologi ca fiind planeta disciplinei, a autorităţii şi a maturităţii. Sub influenţa ei, Capricornii sînt riguroşi şi le place să cîntărească bine lucrurile înainte de a lua decizii. De cele mai multe ori, nativii din zodia Capricorn simt o anumită neîncredere faţă de ceilalţi şi se izolează pentru a-şi reîncărca bateriile. Sinceri şi chibzuiţi, îşi doresc să fie un exemplu pentru cei din jur.

Vărsător – Uranus

Rebelii Vărsători sînt guvernaţi de Uranus. Sub influenţa acestei planete, nativii zodiei sînt foarte nonconformişti, individualişti şi sînt ghidaţi de o dorinţă nestăvilită de a schimba lumea. Tot datorită influenţei uraniene sînt consideraţi „pionerii” care încearcă să ofere lumii invenţii frumoase. Vărsătorilor le place să fie diferiţi şi apreciază originalitatea.

Peşti – Neptun

Peştii se află sub auspiciile planetei Neptun. Acest astru imprimă o înclinaţie spre meditaţie, spre analiză şi spre spiritualitate. Persoanele născute sub semnul dat zodiacal sînt flexibile şi creative şi se adaptează foarte uşor în împrejurări noi. De asemenea, le place să ofere ajutor celor din jur, fără ceară nimic în schimb.

Sursa: click.ro