CALITATI NEASTEPTATE ALE NATIVILOR DIN LEU

Soarele a intrat deja în zodia Leului și le oferă persoanelor născute în această zodie toate calitățile lui de top: optimism, pasiune și energie. Dar nativii din Leu mai au și alte trăsături frumoase cu care se pot mîndri și pe care le cunoaștem mai puțin. Citește și vezi dacă astrologii au dreptate.

Nativii din Leu, parteneri fideli

La cît de mult le place să flirteze și să fie admirați, nu ai spune că nativii Lei ar putea fi loiali în căsnicie. Cu toate acestea, ei sînt cei mai puternici și fideli parteneri de cursă lungă. În primul rînd, pentru că un Leu nu se căsătorește decît dacă întîlnește dragostea vieții lui și o face pentru totdeauna. În al doilea rînd, pentru că orgoliul lui este prea puternic pentru a deveni subiect de bîrfă, dacă își înșală soția sau soțul.

Firi generoase

Leilor le place mult să aibă bani și obiecte de valoare, să poarte bijuterii și ceasuri scumpe sau să conducă mașini puternice. Dar, cu cît situația lor materială este mai bună, cu atît sînt și ei mai generoși. Le face chiar plăcere să facă daruri frumoase prietenilor mai puțin norocoși sau să îi ajute cu bani, cînd au nevoie. Leii nu sînt egoiști, dar prietenii pe care îi ajută trebuie să și merite ajutorul pe care îl primesc.

Incredibil, dar pot fi și romantici

Pare greu de crezut că un bărbat sau o femeie născută în zodia Leului ar putea fi romantici. Dar ei au o latură sensibilă pe care puțin oameni o cunosc, uneori nici prietenii lor foarte apropiați. Au o inimă caldă și pasională, fac tot posibilul să le ofere celor dragi surprize, iar persoanei iubite cît mai multe nopți romantice. Cine are drept soț sau soție un Leu știe că este capabil de gesturi idealiste și pline de dragoste.

Sursa: realitatea.ro