CADAVRUL UNEI TINERE, DEPISTAT INTR-O MINA DIN MUNICIPIUL CHISINAU

Un tînăr de 29 de ani din orașul Cricova, municipiul Chișinău, a fost reținut fiind suspectat de omorul unei femei. Cadavrul tinerei, cu semne vizibile de moarte violentă, a fost depistat într-o mina părăsită.

Direcția de poliție a capitalei menționează că oamenii legii au fost anunțați despre descoperirea macabră luni seara. În cadrul cercetărilor s-a stabilit că femeia are 35 de ani și este originară din orașul Cricova. Medicul legist a depistat urme de violenţă pe suprafaţa corpului.

Polițiștii au identificat și reținut făptașul, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. S-a stabilit că victima se cunoștea cu bănuitul. Femeia a venit în vizită la tînăr și au consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, care au fost fatale, ulterior a aruncat-o în mina părăsită.

Tînărul, care anterior a fost judecat pentru tentativă de omor și violență în familie, a fost reținut pentru 72 de ore. Bărbatul este cercetat penal pentru omor și riscă de la 15 ani la 20 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Sursa: IPN