CA SA INTELEGEM DE CE PUTIN L-A INTERZIS PE SOROS IN RUSIA! MEGA-PLANUL LUI SOROS, DOVEDIT IN ROMANIA

Dezvăluiri uluitoare din PSD: Lucrează la el din 1987. Are oameni din CIA

Un deputat PSD din România în legislatura 2012-2016, Ninel Peia, descrie pe blogul său cum a aflat că “oamenii” lui Soros vor instala un Guvern tehnocrat la Bucureşti cu 18 luni înainte de a se întîmpla. Este vorba despre fostul Guvern condus de Dacian Cioloş. El spune că a aflat despre planul lui Soros în luna Mai a anului 2014, cînd a participat, ca şef al Delegaţiei Parlamentului României, la o reuniune a Adunării Parlamentare a Mediteranei, în Casetra, la Nord şi nu departe de Napoli. Principalul organizator al reuniunii a fost Confindustria, uriaşă organizaţie patronala italiană, cu peste 140.000 de companii membre care răspund pentru viaţa profesională a peste cinci miloane de angajaţi. Acolo, Peia s-a întîlnit, la un restaurant, cu personaj pe care îl cunoscuse cu cîţiva ani mai înainte. 

“O să-i spunem Mister F, un englez get-beget, a cărui minte de 65 de ani bătuţi pe muchie taie mai bine ca un brici Solingen. Mister F este mereu deosebit de bine informat şi nu a încercat niciodată să îmi împuie mintea cu gogoşi şi abureli de care am avut parte din plin din partea altora. Din contră, ne-am simpatizat şi aşa mi-a deschis ochii despre importanţa lobby-ului internaţional. Din nefericire, în România, lobby-ul este privit ca un fel de oaie rîioasă, un avorton al diplomaţiei, ceea ce este profund nelucrativ pentru ţară. La Adunare, Mister F era numai observator, nici nu prea voia să participe, dar s-a arătat plăcut impresionat de invitaţia pe care i-am făcut-o pentru o cină prietenească. În cîteva cuvinte, Mister F este un personaj în faţa căruia nu multe dintre uşile cele mai de sus ale Europei sau Americii, şi nu numai, îşi permit să stea închise. De fapt, eu nu cunosc nici un loc unde nu ar fi, imediat, bine primit”, îşi prezintă Peia sursa de informaţii.

Mister F îmi spune că studiază “una situazione” care afectează şi România, şi nu numai ca stat membru al UE. Mina serioasă a interlocutorului meu mă face să fiu foarte atent la cele ce va împărtăşi cu mine.

– Ştii cine este George SOROS? (…)

Mister F a continuat, sorbind din grappa cea scumpă:

– SOROS a fundamentat, în ani de zile, noua ideologie care, crede el, va prinde puternic la mase. Noi îi spunem ideologie multiculturalist progresistă de tip neobolşevic. Nu intru în amănunte, însă cei ce cred încă în independenţa ţării dumitale ar trebui să afle nişte lucruri. Şi noi, ne confuntăm cu puterea nevăzută a adepţilor lui SOROS care, deseori prin propriile capacităţi intelectuale deosebite, au reuşit să ocupe funcţii importante, atît în centre, cît şi în teritorii.

Acest lucru îmi aduce aminte şi de un raport care circulase mai demult şi pe băncile Senatului american. Detaliile pe care mi le dă Mister F sînt, însă, absolut stupefiante. Mister F susţine că SOROS lucrează la acest mega-plan încă din 1987 şi susţine că are oameni cu mare influenţă nu numai în Departamentul de Stat american, ci şi în CIA.

– Spre exemplu, şi poţi să verifici, toţi ambasadorii Americii instalaţi la Bucureşti au fost “împinşi de SOROS”. La fel şi în Ungaria, Polonia, Serbia, Cehia, Bulgaria, Macedonia.

Următoarea dezvăluire mă pune serios pe gînduri.

– Influenţa vîrfurilor de lance ale lui SOROS în România, Polonia şi Ungaria, nu se limitează la acapararea vocilor din segmentul civic, ci deja au ocupat poziţii importante în Administraţie. Spre exemplu, la Bucureşti, sînt, deocamdată, patru ministere (Justiţie, Cultură, Educaţie, Mediu) a căror politică publică nu mai poate fi schimbată, indiferent de ministrul instalat. Asta pentru că adepţi ai ideologiei multiculturalist progresiste de tip neobolşevic ocupă deja punctele-cheie ale birocraţiei interne.

(…) Omul îmi descria scenariul unui thriller politic de mari dimensiuni. Am încercat să destind atmosfera:

– N-o fi SOROS ăsta vreun illuminati?

Brusc, Mister F mă străpunge cu privirea.

– Nu mulţi români se bucură de încrederea mea, Excelenţă (aşa ne preţuiam, reciproc, amiabil, eu eram Excelenţă, el era tot Excelenţă, desigur el era mult mai Excelenţă decît mine). Sînt bătrîn şi nici sănătate nu prea mai am, timpul meu e preţios, nu îmi pierd timpul cu baliverne sau romane poliţiste. Poate nu crezi tot ce ţi-am relatat, dar o să-ţi mai spun ceva, un lucru care se va adeveri şi îmi va confirma spusele. Ascultă bine şi ţine minte, Excelenţă: oamenii lui SOROS din România lucrează la aducerea unui nou Guvern, unul aşa-numit technocrat. Acesta va fi instalat într-un an, maximum într-un an şi jumătate. Iată puterea lui SOROS, chiar la voi acasă. Ca să le reuşească planul, vor apela la crearea unui val emoţional uriaş în populaţia activă, la o emoţie ”colectivă”. Nu ştiu unde şi nici cum, dar ştiu că este un plan tipic, care dă rezultate garantate, bine verificat în America Latină, Orientul Mijlociu, Asia şi Africa.

Mister F devenise mai rece, mai distant. S-a ridicat brusc, secretarul său a apărut de nicăieri şi a insistat să plătească masa. Înainte să se facă dispăruţi, Mister F, zîmbind, îmi întinde mîna şi îmi şopteşte, ca unui prieten vechi:

– Să mă cauţi la vremea Guvernului vostru tehnocrat, dau eu două grappa. Nonino, se înţelege…”, este pe scurt relatarea postată de Ninel Peia pe blogul său.