BĂRBATUL CUNOSCUT DREPT CEL MAI GRAS OM DIN LUME ŞI-A ÎNTÎLNIT "MAREA DRAGOSTE"

Paul Mason, britanicul cunoscut la un moment dat drept cel mai gras om din lume, a reuşit să slăbească 300 de kilograme şi, de curînd, a întîlnit-o pe femeia cu care începuse o relaţie pe Internet.

Bărbatul în vîrstă de 52 de ani şi Rebecca Mountain vorbeau pe Skype de mai mult timp, însă nu se cunoscuseră personal niciodată, relatează NY Daily News. După ce Paul a fost suspus unei intervenţii chirurgicale care l-a transformat complet şi l-a ajutat să piardă din greutate, acesta a vrut să facă pasul cel mare şi să o întîlnească pe cea care, spune el, este „marea sa dragoste”.

Barbatul2 copy.jpg

„Toate problemele prin care am trecut... A meritat efortul”, a spus Paul, în timpul unui interviu pe care l-a acordat în prezenţa iubitei lui. „Cînd în sfîrşit am întîlnit-o la aeroport, mi s-a părut mult mai frumoasă decît pe Skype... era foarte naturală”, a adăugat el.

Acum, Paul plănuieşte să se mute în America, alături de Rebbeca, însă după ce va trece din nou printr-o operaţie prin care medicii îi vor îndepărta pielea rămasă în exces după ce a slăbit.

Femeia a precizat însă că rezultatele intervenţiei chirurgicale nu vor influenţa cu nimic sentimentele ei: „Îl iubesc pentru ceea ce este el. Este neimportant pentru mine cum va arăta după operaţie, cum se va schimba. Vreau doar să-şi atingă scopul pe care şi l-a propus. Acesta este cel mai important lucru pentru mine”, a precizat Rebbeca.

Sursa: Gîndul.info