Bărbaţii vor să se interzică fustele scurte la muncă

Potrivit unui recent studiu realizat în Marea Britanie, domnii susţin ca este vina femeilor că ei nu se pot concentra la serviciu.

Mai mult decît atît, ei susţin că fustele scurte şi decolteuri femeilor le distrag atenţia atît de mult, incît nu îşi mai pot efectua munca aşa cum trebuie.

Studiul a fost desfăşurat recent şi se pare ca nu numai fustele scurte şi decolteuri le distrag atenţia masculilor, ci şi pantalonii mulaţi sau bluzele vaporoase.

Pantalonii mulaţi au fost votaţi de circa 32 la sută dintre bărbaţi, iar partea ciudată este că pantalonii sau fustele cu imprimeuri de animale sunt considerate şi ele de 30 la sută dintre persoanele de sex masculine, la fel de deranjante.

27 la sută dintre bărbaţi mai spun că bluzele prea transparente ar trebui, de asemenea, interzise. Totodată, circa 67 la sută dintre bărbaţi susţin că pantalonii scurţi nu ar trebui purtaţi de femei la muncă, iar 57% dintre masculi sunt de părere că femeile care poartă mini la locul de muncă dau dovadă de lipsă de respect.

Cum vi se pare o astfel de mentalitate? (I.B.)