BOGDAN TIRDEA: FUNCTIA DE PRESEDINTE S-A TRANSFORMAT INTR-O PARANOIE PENTRU MAIA SANDU

Deputatul socialist Bogdan Țîrdea a declarat că Maia Sandu a folosit serviciile lui Plahotniuc în lupta pentru fotoliul de președinte. Potrivit acestuia, liderul PAS începe o combinație serioasă pe întregul cîmp politic cu ajutorul „lacheilor” fostului lider al democraților.

„Mîna lui Plahotniuc este vizibilă la o milă distanță!

1. Deja a doua zi, avocatul Igor Popa (omul lui Plahotniuc) lovește în Filat, susținînd că el și Plahotniuc aproape erau cumetri!

2. În același timp, după cum scrie bazar politic, Sandu ajută la colectarea semnăturilor pentru Chirtoacă. El va ataca și arunca murdărie asupra lui Năstase. Amintim că Chirtoacă a slujit cu fidelitate lui Plahotniuc timp de 8 ani.

3. Pe terenul de stînga, consultanții români ai lui Plahotniuc l-au ațîțat pe Usatîi împotriva lui Dodon pentru a-l împiedica pe Igor Nikolaevici să cîștige din primul tur. Sarcina lui Usatîi este de a-l discredita pe Dodon cît mai mult posibil, în schimbul garanțiilor din dosare penale din partea românilor și americanilor.

4. Că Maia Grigorievna joacă murdar, nu ai ce spune. De dragul președinției, Sandu a intrat în horă cu Plahotniuc, Usatîi și dracu mai știe cine. Funcției de președinte s-a transformat în paranoia ei, scopul vieții. Va face orice pentru a o obține.

5. Cu toate acestea, același joc a fost și în 2016. Nu a ajutat”, a concluzionat Țîrdea.

Sursa: socialistii.md