BARBATUL SI FEMEIA SCORPION. CE TREBUIE SA STII DESPRE FIECARE!

Femeia Scorpion este una dintre cele mai fidele partenere din tot zodiac, iar bărbatul Scorpion se poate lăuda cu puterea lui de atracție. Iată cum sînt în realitate nativii acestei zodii, ce îi unește, ce îi desparte și ce secrete trebuie să știi despre ei. 

Femeia Scorpion, foarte selectivă

Este o fire independentă şi retrasă, dar sub armura rece şi distantă se ascunde un suflet sensibil. Se poate spune că este mai de modă veche: este loială celor pe care îi iubeşte şi înfruntă cu mult curaj schimbările de viaţă.

Uşor romantică, are pretenţia ca partenerul ei să fie un cavaler desăvîrşit, numai că rareori îşi găseşte un bărbat pe potriva ei. Se împrieteneşte doar cu persoane care au cam aceleaşi scopuri şi interese ca şi ea.

Atrasă de secretele fiinţei umane

Femeia Scorpion este inteligentă, capabilă să lucreze în domenii foarte variate şi este responsabilă în tot ceea ce face. Nimic nu este lăsat la întîmplare în viaţa ei, chiar dacă pare uneori dezorganizată. Îi plac meseriile în care învaţă mereu ceva nou sau în care poate descoperi ceea ce alţii nu pot. O atrage medicina, arheologia, fizica, istoria, arhitectura sau psihologia.

Îi place să aibă o funcţie din care să poată observa alţi oameni, să studieze caractere şi să se delecteze cu spectacolul fiinţei umane. Excelează în postura de psiholog.

Bărbatul Scorpion, o energie captivantă

Partenerele sale se plîng că este prea tăcut şi prea retras. Nativul Scorpion este înzestrat cu o mare forţă de caracter, dar nu se lasă uşor atras de vîltoarea evenimentelor în care se implică prietenii săi. În realitate, în sufletul lui se dă o luptă între forţa distructivă şi puterea benefică a energiei sale.

Dacă lasă garda jos, Scorpionul riscă să alunece pe panta viciilor şi să devină un tiran pentru soţie şi copii. Nativul zodiei mai are de înfruntat un demon care îi poate distruge relaţiile de prietenie: suspiciunea. Îi este foarte greu să aibă încredere în cineva, fără dovezi concrete şi serioase că acea persoană este sinceră.

În profesie, caută pasiunea

Nativul Scorpion nu este, neapărat, o fire sîrguincioasă şi muncitoare. Dar îi place atît de mult să descopere lucruri noi, încît face cursuri extraşcolare şi urmează, mai tîrziu, o specializare doar pentru plăcerea de a fi profesionist. Îl atrag concursurile de cunoştinţe generale. Dacă reuşeşte să descopere o meserie pe care să o facă din pasiune, va fi cu adevărat răsplătit de munca în sine, pentru că salariul contează mai puţin. Ar putea fi un excelent detectiv sau chirurg, un fizician foarte bun sau un inventator.

Sursa: libertatea.ro