BARBATII CARE AU JEFUIT O FARMACIE SI SUCURSALA UNEI COMPANII DE CREDITARE AU FOST INCATUSATI

Doi indivizi cu vîrstele de 31 și, respectiv, 42 de ani, originari din raionul Căușeni și orașul Tiraspol au fost reținuți pentru comiterea unui jaf și a unei tîlhării, în capitală.

Despre primul caz, poliția a fost alertată în data de 27 octombrie de către angajații unei farmacii amplasate pe strada Alba-Iulia din sectorul Buiucani. Camerele de supraveghere au surprins cum unul dintre suspecți a intrat primul, a imobilizat farmacista, iar ulterior complicele său a sustras din aparatul de casă aproape 3.500 de lei, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

Al doilea caz a avut loc în data de 31 octombrie, în sediul unei companii de creditare. De această dată, unul dintre bănuiți a amenințat casierița cu un pistol, iar apoi a legat-o cu o funie și a furat din safeu peste 240 de mii de lei. După mai multe cercetări, oamenii legii au reușit să identifice și să rețină ambii indivizi. La audiere, unul dintre suspecți a povestit amănunțit cum au fost comise jafurile.

Indivizii anterior au mai fost judecați pe infracțiuni similare. La moment, bărbații se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Pentru jafurile comise, suspecții riscă pînă la 10 ani privare de libertate.