BANCURI

Doua prietene vorbesc:

- Ceva sex de calitate aseară?

- Nu. A fost un dezastru. Bărbatu-miu a venit acasă, a mîncat cina în 3 minute, s-a suit pe mine, a terminat în 4 minute şi-n 2 minute sforăia. Dar tu?

- Oh, a fost incredibil! Bărbatu-miu a venit acasă. M-a dus la o cină romantică. După cină, ne-am plimbat o oră. Cînd am ajuns acasă, el a aprins lumînări prin toată casa şi am avut o oră de preludiu. După preludiu, am făcut sex o oră întreagă, fantastică, iar după aceea am stat de vorbă o oră. A fost ca-n basme.

În acelaşti timp soţii lor stau de vorbă:

- Ceva sex de calitate aseară?

- Da, a fost excelent! Am sosit acasă, cina era pe masă, am mîncat, i-am tras-o nevestei şi m-am culcat. Dar tu?

- A fost oribil. Am ajuns acasă şi nu aveam ce mînca, fiindcă se oprise curentul electric pînă dimineaţă. De-aia a trebuit s-o duc pe nevasta-mea la restaurant, şi-a fost atît de scump că n-am mai avut bani de taxi şi ne-am întors pe jos acasă, cale de-o ora. Eram atît de furios cînd am ajuns, că nu mi s-a mai sculat pentru o oră, şi dup-aia nu mi-am putut da drumul o oră. În sfîrşit, cînd am terminat, aveam aşa nişte draci, c-am adormit abia peste încă o oră.

***

Un tip iese de la serviciu într-o Vineri după-amiază. Dar era zi de salariu, prin urmare, în loc să se ducă direct acasă, se duce la o petrecere unde stă toată noaptea cu băieţii, cheltuind toţi banii. Cînd, pînă la urmă, ajunge acasă, Sîmbătă seara, soţia sa îi ţine o morală de zile mari. După ore întregi de monologuri supărate, soţia îi spune:

- Ţi-ar plăcea dacă nu m-ai mai vedea două sau trei zile? El răspunde:

- N-am nimic împotrivă. Zis şi făcut.

Trece ziua de Luni şi nu-şi vede soţia. Trec şi Marţi, şi Miercuri şi tot n-o vede.

Joi însa, umflătura scade puţin, atîta cît să o vadă cu colţul ochiului stîng...