AVERTISMENTUL LUI RENATO USATII PENTRU PUTERE

Dacă faceţi asta, totul se va termina în 10 minute!

„Situaţia este încinsă la maximum. Pentru prima dată în anii de independenţă, absolut toţi cetăţenii, indiferent de poziţiile lor, cer alegeri anticipate”, a declarat liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi pentru potul tv din rus „Rossia-24”.

El a declarat că, „dacă astăzi oligarhii locali vor încerca să obţină anumite decizii prin Curtea Constituţională, iar în Moldova poţi obţine de la CC orice decizie în decurs de cîteva ore, spre regret, ceea ce pentru ţara noastră e o normă, atunci oamenii se vor ridica, vor veni 100 mii şi totul se va termina în 10 minute”. „Şi nu e certitudine că acei care au condus ţara în toţi aceşti ani vor reuşi să ajungă la Aeroport pentru a părăsi ţara”, a menţionat politicianul.

Renato Usatîi crede că Ion Păduraru, candidatul la funcţia de Prim-ministru, nu are nici o şansă de a obţine votul de încredere al Parlamentului.

Totodată, Renato Usatîi s-a arătat plăcut surprins de faptul că Preşedintele Nicolae Timofti a respins candidatura lui Vlad Plahotniuc. În opinia sa, astfel şeful statului, care niciodată nu a avut un rating mai mare de 2%, poate deveni unul dintre cei mai populari politicieni.

Cristina GUREZ (tribuna.md)