AU TAXAT AROGANTA ENGLEZILOR

Mbappe rîde de englezi după eliminarea de la CM 2018: "Is coming home... Impossible!"

Anglia a pierdut cu Croația, 1-2 în semifinala Campionatului Mondial, iar francezul Kylian Mbappe i-a ironizat pe englezii care l-au insultat.

Fanii englezi erau atît de siguri că echipa lui Southgate va juca finala încît se pregăteau deja de înfruntarea cu Mbappe. Atacantul francez a fost asaltat pe Instagram cu "mesaje stupide și insulte", de tipul "Strălucitor cu Belgia în afara ultimelor 5 minute. Încearcă la fel și cu Anglia și Maguire îți va rupe capul". Ori "Dacă vom trece mai departe, îți promit că cei trei lei vor alerga după sîngele de cocoș, te vom mesteca și apoi te vom scuipa".

Kyllian n-a rămas dator și i-a taxat ironic: "It's coming home... Impossible!". Aluzie la sloganul cu care suporterii Albionului sperau să vadă trofeul adus în Regat. "Îmi pare rău, pentru că iubesc Anglia. Dar pentru toți cei care m-au ofensat pînă acum... meritați acest răspuns!", a explicat Mabppe pe contul de socializare.

 

A făcut orice ca să joace contra Angliei! A avut 39 de grade febră, dar a fost pe teren: ”Joc finala și într-un picior!”

Croația a cîștigat în fața Angliei, 2-1 după prelungiri, și va juca duminică, de la ora 18:00 în finala Campionatului Mondial 2018, cu Franța.

Mijlocașul Ivan Rakitic era țintuit la pat în seara dinaintea semifinalei, dar a găsit puterea să reziste 120 de minute contra Angliei.

Dalici a stat cu sufletul la gură pînă în ultima clipă. Nu știa dacă-l poate recupera pe Rakitic. Croații au ținut secret că și mijlocașul Barcelonei are probleme medicale.

"Am făcut 39 de grade febră în noaptea dinaintea semifinalei. Zăceam în pat și încercam să îmi adun forțele ca să fiu în teren. A meritat efortul. Aș juca finala și într-un picior dacă va fi nevoie!", a mărturisit Ivan.

Acesta a ținut să taxeze aroganța englezilor: "S-au crezut deja în finală, cu obsedantul slogan «is coming home» și toate chestiile pe care le-au încărcat pe rețelele de socializare. Pot continua să o facă liniștiți, însă noi vom fi în meciul de duminică pentru marele trofeu.

Sursa: gsp.ro