Atunci cind si singele albastru calca strimb! Regina Letizia a Spaniei l-a inselat pe Rege cu un tinerel misterios

Bombă! Casa Regală a Spaniei se zguduie din temelii, susţine revista germană „Neue Post”. Conform sursei citate, Regina Letizia l-ar fi înşelat recent pe Regele Felipe. Sub pretextul că vrea să iasă cu fetele în oraş, la Madrid, Regina ar fi plecat de pe domeniul regal de la Palma de Mallorca şi ar fi petrecut noaptea cu un „tînăr sexy”. Nu este suficient că s-a încontrat cu soacra ei, Sofia de Spania, Regina Letizia este luată iar în vizorul presei tabloide cu un nou scandal.

Conform ultimului număr al revistei germane „Neue Post”, Regina Letizia l-ar fi înşelat recent pe Regele Felipe, tatăl fiicelor ei Leonor, de 12 ani, şi Sofia, de 11 ani. Acesta nu este primul prilej cu care Letizia este acuzată de presă iberică de legături extraconjugale. Chiar dacă se afla în plină vacanţă cu familia la Palma de Mallorca, pe domeniul coroanei iberice, Letizia şi-ar fi părăsit inopinat, la sfîrşit de săptămînă, familia pentru a evada la Madrid „cu fetele”. Conform revistei italiene „Pronto”, Letizia a ieşit cu fetele în oraş la Madrid şi la un moment dat, femeile au fost anturate de o gaşcă de bărbaţi sexy.

Fiecare dintre femei s-a cuplat cu unul dintre tinerei şi la un moment dat Regina s-ar fi făcut nevăzută în compania unuia dintre ei. Revista „Point de Vue” afirmă, pe de altă parte, că acest episod ar face parte dintr-o „campanie de răzbunare a Reginei, care ar fi fost înşelată, la rîndul ei, în urmă cu cîţiva ani”. Conform sursei citate, conflictul din public din luna Aprilie cu soacra ei Sofia ar fi pornit de la aceste zvonuri privind infidelitatea Letiziei. (Cilck.ro)