ASTAZI SE IMPLINESTE UN AN DE CIND IGOR DODON A FOST ALES IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL R. MOLDOVA PRIN VOTUL DIRECT AL CETATENILOR

Cu această ocazie șeful statului le-a mulțumit tuturor celor care au avut încredere în el, au ieșit la votare și i-au oferit mandatul de șef al statului.

”La sigur că în fiecare zi a funcției mele nu am încetat să am în vizor solicitările și speranțele Dumneavoastră. Știu că nu toate obiectivele pe care mi le-am propus spre realizare au fost duse la bun sfîrșit, dar în acest an am reușit să pun temelia unor proiecte politice și sociale care își vor găsi împlinirea în următoarea perioadă. Important este că în noua mea funcție am continuat să mă întîlnesc cu cetățenii, să fiu aproape de ei și să le ascult păsul și ori de cîte ori a fost posibil, să le rezolv problemele pe care mi le-au prezentat”, a spus Igor Dodon.

Președintele Republicii Moldova a promis să fie la fel de deschis spre comunicare și de acum încolo. A promis că ceea ce aînceput în domeniul relațiilor externe, în domeniul reîntregirii țării, în domeniul consolidării statalității și identității moldovenești, va fi dus la un final pozitiv. ”În ciuda celor care au încercat și încearcă să creeze impedimente în activitatea mea de președinte, eu îmi voi onora mandatul încredințat de cetățeni”, a subliniat șeful statului.

De asemenea, Președintele Republicii Moldova a spus că un an a fost doar începutul, lucrurile cele mari încă urmează să vină și să fie realizate cu succes.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova