APARE TELEFONUL CARE TE VA SPIONA PÎNĂ-N MĂDUVA OASELOR

Dacă va fi aşa cum îl anunţă compania, telefonul de la Google va fi un adevărat spion portabil. Google se pregăteşte să atace iPhone-ul rivalilor de la Apple cu un smartphone dezvoltat de subsidiara Motorola, mai "conştient" de mediul înconjurător şi suficient de deştept pentru a anticipa modul în care urmează să fie folosit, a declarat şeful Motorola, Dennis Woodside.

Senzori din interiorul dispozitivului, precum un giroscop şi un accelerometru, vor fi constant alimentate, astfel încît telefonul să ştie dacă se află într-o maşină care călătoreşte cu peste 90 de kilometri pe oră sau este scos din buzunarul utilizatorului. În funcţie de aceste informaţii, smartphone-ul va încerca să anticipeze în ce scop urmează să fie folosit. Va putea, de exemplu, să deschidă o aplicaţie a camerei foto în avans pentru a face o poză, potrivit Financial Times, citat de Mediafax.ro.

Cei de la Business Insider scriu că noul telefon de la Google va fi cea mai sofisticată grupare de senzori pe care o poţi purta la tine şi va şti fiecare lucru pe care îl faci, fie că dormi, conduci sau mergi pe jos. "Cel mai perfect spion din lume", spun cei de la BI despre Moto X.

Telefonul va avea o pereche de microprocesoare care va facilita monitorizarea permanentă.
"Imaginaţi-vă un spion care are acces în fiecare secundă la informaţii privind locul în care vă aflaţi şi la toate comunicaţiile electronice şi care, mai mult decît atît, este şi cel mai sofisticat "super-creier" din lume", scriu cei de la BI.