AM PRIMIT LA REDACŢIE

Igor Dodon s-a întîlnit cu moldovenii care lucrează la Moscova

Mai mulţi cetăţeni ai RM care trăiesc şi muncesc în Federaţia Rusă au venit în sala „Izmailovo” din Moscova la o întrunire cu Igor Dodon, liderul PSRM pentru a discuta cele mai stringente probleme care îi frămîntă, legate de: situaţia social-politică din Moldova, pericolele şi riscurile pentru economia moldovenească după semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, perspectiva dezvoltării relaţiilor bilaterale moldo-ruse.

În cadrul discuţiilor Igor Dodon a criticat dur rezultatele celor cinci ani de guvernare ai eurounioniştilor, a relatat despre consecinţele semnării Acordului de Asociere cu UE bunăstarea cetăţenilor noştri, dar mai ales pentru cei peste 700 mii de compatrioţi aflaţi la muncă în Rusia.

Liderul socialiştilor a subliniat că PSRM vede viitorul Republicii Moldova doar în cadul Uniunii Vamale, promovînd, insistent şi consecvent ideea privind organizarea unui referendum naţional, rezultatele căruia vor sta la baza denunţării Acordului de Asociere cu UE.

La întîlnirea cu diaspora moldovenească au mai participat reprezentanţi ai Dumei de Stat din FR şi reprezentanţi ai Guvernului FR.

Întrevederea s-a încheiat cu un concert al vedetelor muzicii moldoveneşti Olga Ciolacu, Silvia Grigore şi Igor Cuciuc.