AM PRIMIT LA REDACŢIE:

Acuzaţii grave aduse Companiei “APARTHOTEL” SRL de către cetăţeanul Anghel Pavel

Potrivit notificării primite, zilele trecute, un cetăţean moldovean, stabilit în Spania, ar fi închiriat un automobil de la Compania “APARTHOTEL” SRL din Chişinău, str. Hristo Botev 2/6, (www.luxcar.md,www.vipcar.md) condusă de d-nii Roman Nicolaev şi Artur Broslav. Acesta afirmă că atunci cînd a restituit maşina, Compania ar fi refuzat să-i restituie banii lăsaţi drept garanţie, Paşaportul şi, în plus, i-ar mai fi perceput o taxă suplimentară pentru unele defecţiuni ale autoturismului, invocîndu-se că au survenit în perioada de timp cît a fost folosit cu titlul de maşină închiriată.

Dl Pavel Anghel spune că această metodă ar fi o practică de înşelătorie premeditată a Companiei în cauză, afirmînd că victimele sunt cu precădere cetăţenii străini, iar asta pentru că aceştia nu vor face mari probleme deoarece nu cunosc legislaţia naţional şi modul în care să acţioneze spre a-şi apăra drepturile. Tot în acest context, Compania este acuzată că ar oferi deliberat spre închiriere maşini cu probleme, care se defectează rapid în clipa în care este folosită de clienţi, acesta fiind şi pretextul prin care ar refuza să restituie sumele lăsate drept garanţie, plus taxe suplimentare pentru reparaţia defecţiunilor survenite la maşină pe timpul utilizării ei de către chiriaş.

Dl Anghel Pavel spune că ar fi fost una dintre victimele acestei presupuse înşelătorii practicate de Compania “APARTHOTEL”, motiv pentru care ar fi demarat procedurile judiciare împotriva Companiei.

Nota Redacţiei: „Moldova Suverană” nu îşi asumă veridicitatea celor afirmate şi nici nu este obligate să le verifice. Avînd calitatea de tribună publică, în conformitate cu art. 10 al CEDO şi normele juridice interpretative al Curţii, conform Legii nr. 64 cu privire la libertatea de exprimare, precum şi alte norme legale conexe, oferă Companiei “APARTHOTEL” SRL dreptul legal la replică în contextul în care consideră că poate proba neveridicitatea acuzelor aduse de către dl Anghel Pavel. (MS)