AM PRIMIT LA REDACŢIE

Serviciul de presă al omului de afaceri Ilan Şor, care infirmă implicarea lui în tranzacţia cu brandul rachiului „Kremliovskaia”, comunică:

În unele medii de informare din Rusia a apărut ştirea precum că Ilan Şor, cunoscut om de afaceri din Moldova, are atribuţie la tranzacţia dintre Compania SPI şi „Klassika International”, în urma căreia el, chipurile, ar fi procurat brandul la vodca „Kremliovskaia”. Corespondentul agenţiei Novosti-Moldova a făcut legătură cu un colaborator al serviciului de presă al lui Ilan Şor, care a infirmat această ştire.

„Domnul Şor nu are nici o atribuţie, atît la Compania „Klassika International”, cît şi la această tranzacţie. Ne uimeşte aşa-numita „informare” a unor jurnalişti şi atenţia lor sporită din ultimul timp faţă de activitatea şi viaţa personală a domnului Şor”, a declarat acesta pentru agenţie.

 El a mai  precizat că una din companiile lui Ilan Şor, cu cîţiva ani în urmă, a fost distribuitoare şi a importat în Moldova vodca „Kremliovskaia”, „dar acest contract a fost finalizat cu trei ani în urmă”, a mai adăugat reprezentantul serviciului de presă al lui Ilan Şor.