Alina Zotea si Violeta Ivanov n-au concurenta atita timp cit araboaicelor nu li se vor permite sa pozeze cu mingea, pe teren, invesmintate in pielea aproape goala

Femeile din Arabia Saudită vor putea asista la orice eveniment sportiv

Oficialităţile din Arabia Saudită le vor permite pentru prima dată femeilor să participe la evenimente sportive. Deocamdată doar pe trei stadioane, atent selectate, şi asta abia de la începutul anului viitor, a anunţat Autoritatea Generală pentru Sport. Stadioanele din Jeddah, Dammam şi Riyadh sunt pregătite să primească întreaga familie la un eveniment sportiv, la începutul anului 2018, a fost declaraţia oferită pentru Agenţia de presă a Arabiei Saudite, iar asta după ce luna trecută, Arabia Saudită a anunţat că, din Iunie 2018, femeile vor avea şi permisiunea de a conduce autoturismele.

Conform Reuters, scopul programului de reformă al Printului Mohammed bin Salman, este de a deschide stilul de viaţă al saudiţilor, dominat în parte de o versiune strictă, conservatoare a islamului sunnit, care limitează rolul femeilor şi de a diversifica economia, care în acest moment se bazează pe exportul de petrol.