ALIATII RUSIEI SINT IN SIGURANTA

Alianța, din care fac partea Rusia, armata guvernamentală siriană, forțele de rezistență libaneze, precum și Iranul, a obținut succese remarcabile în lupta cu extremismul și combaterea terorismului internațional, reprezentat de statul islamic (organizație interzisă în Rusia). Fiind finanțată de statele Golfului Persic, susținută moral din partea Occidentului și geopolitic de către Turcia, cealaltă alianță e pe cale de dispariție: au început conflicte interioare, deși încă nu au fost dezvăluite toate secretele scandaloase.

Ultimii doi ani au demonstrat proporțiile conspirației (da, anume a conspirației) împotriva Siriei: împotriva statului, poporului și regimului. S-a aflat despre planurile de dezmembrare a Siriei doar după ce au fost vărsate rîuri de sînge, iar sirienii au fost alungați din casele lor, de la lucru și studii.

Alianța rezistenței, a suveranității și eliberării a obținut o victorie asupra alianței care reprezenta colonialismul și așa-zisul proiect „Noul Orient apropiat”, cu multe sacrificii, manifestînd rezistență în războiul psihologic, orientat împotriva Siriei. Alianța rezistenței a obținut victoria, pentru că a luptat pentru lucruri palpabile, adică s-a opus planurilor inamice, agresiunii și distrugerii în scopul păstrării patriei siriene, unde locuiesc oameni de naționalități și confesiuni diferite, ceea ce nu a prevăzut imperialismul și colonialismul.

Bineînțeles că dușmanii Siriei, în frunte cu așa-numita opoziție, care se declara conducătoare a revoluției împotriva „regimului sirian”, precum și aliații lor din Golful Persic, împotmoliți în corupție, se opun progresului lumii arabe. La fel ca și Marea Britanie, Franța și Statele Unite.

Această coaliție nu s-a sfiit să angajeze ucigași, narcomani, foști deținuți și bandiți, pentru a-i face militanți ai diferitor grupări teroriste internaționale. Acești oameni, care nu știu să facă nimic în afară de a omorî pentru bani, se consideră revoluționari. Ce poate fi mai rău, decît acțiunile lor, care sînt inadmisibile pentru o revoluție adevărată? Însă, deoarece Statele Unite nu au un Dumnezeu, la care s-ar ruga, lor nu le este rușine să-și mintă proprii aliați.

După Ar Rai Al Youm, Marea Britanie