ALEXANDR MATARIN VA CANDIDA PENTRU FUNCTIA DE DEPUTAT PE CIRCUMSCRIPTIA NR. 34 DIN ANENII NOI

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat astăzi, 28 octombrie, la Anenii Noi, încă un miting de protest împotriva politicii de jaf din ultimii 9 ani a guvernării. La miting a participat președintele PSRM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea, deputați, primari și consilieri, cît și cetățeni din localitățile raionului Anenii Noi.

Cei prezenți au remarcat înrăutățirea situației social-economice și politice din Republica Moldova, care a fost provocată de politica de jaf așa numite guvernări ”pro-europene”, și au exprimat sprijinul total pentru Președintele Republicii Moldova Igor Dodon ales de popor și pentru Partidul Socialiștilor din RM.

Participanții la miting au susținut candidatura președintelui fracțiuni PSRM din consiliul raional – Alexandr Mațarin, în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția electorală din Anenii Noi nr. 34, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

”Sînt convinsă, Alexandr Mațarin va adeveri așteptările locuitorilor circumscripției sale electorale și va realiza programul de schimbări necesare întru interesele cetățenilor și a localităților pe care le reprezintă”, a declarat președintele PSRM Zinaida Greceanîi.

Sursa: socialistii.md