Agresivitatea criminala a Corectitudinii Politice

Un amiral lord acuză nebunia gender după ce un muzeu maritim a decis să redenumească navele britanice cu termenul „el”

Decizia de a elimina termenul „ea” pentru o navă va „insulta generații de marinari”, a declarat fostul șef al Marinei britanice, comentînd cea mai nouă nebunie genderistă din Regatul Unit, scrie The Telegraph. Amiralul lord Alan West a făcut această declarație după ce un muzeu maritim britanic a început să se refere la navele pe care le expune cu termenul „el”, în încercarea de a fi neutru din punctul de vedere al genului. Subiectul a ajuns să fie comentat la BBC Radio 4, unde, printre cei care au sunat să-ți spună punctul de vedere, s-a numărat și Lordul Alan West, extrem de  supărat de decizia muzeului.

El a afirmat că o astfel de decizie arată pînă unde merge nebunia unora și cum a luat-o razna corectitudinea politică: ”Este ca o insultă pentru generațiile de marinari. Navele sunt văzute aproape ca o mamă, pentru că ne protejează de pericolele mării și de asemenea, de violența inamicului. E o stupiditate să schimbăm numele navei în acest fel”. „Trebuie sa fim foarte atenți cu micile grupuri de presiune care fac oamenii să schimbe lucrurile. Este un drum foarte periculos pe care apucăm”.

Un purtător de cuvînt al Marinei Regale a fost de acord că tradiția nu ar trebui schimbată în acest fel și a adăugat: „Marina Regală are o tradiție îndelungată în a se referi la navele sale cu termenul „ea” și va continua să facă acest lucru”.