ACUM SA PRIVIM CU ATENTIE CINE VA LOVI IN PROCURORUL GENERAL STOIANOGLO! MAFIA, DESIGUR!

Presa ucraineană scrie că Procuratura Generală a deschis un dosar penal împotriva lui Poroșenko pentru trădare de patrie. Acesta este și un răspuns dat lui Joe Biden de către Donald Trump, în contextul viitoarelor alegeri prezidențiale americane. De asemenea, acest lucru mai indică o reorientare a Administrației Zelenski. Globaliștii primesc prima lovitură gravă în Ucraina. În general, trebuie să recunosc că Trump știe să răspundă. El a fost acuzat de democrați de „hărțuire sexuală” – o metodă preferată a liberalilor de a-și distruge dușmanii. Acum Biden, care a aplaudat campania „Me too”, este acuzat de hărțuire și chiar că ar fi transgender!

Trump a fost acuzat de corupție. Acum însuși Biden și fiul său sînt blocați într-un caz ucrainean cu compania Burisma. Și există dovezi solide. Fiul lui Biden, Hunter, a primit minimum 5-10 milioane de dolari. Trump a fost acuzat că a lucrat pentru Rusia? Acum, Biden însuși este acuzat că servește intereselor Chinei!

În acest sens, sîntem extrem de interesați de cazul lui Plahotniuc. Pompeo a afirmat că prezența sa în Statele Unite era nedorită. Dar democrații, prin structurile profunde ale FBI, îl țin în calitate de „martor”, adică de turnător, cu informații despre elita rusă și despre politicienii moldoveni. E nevoie de el pentru a distruge Partidul Socialiștilor din RM și pe Igor Dodon și, desigur, să deschidă calea către Președinție pentru Maia Sandu.

Dar Trump însuși are nevoie de asta? El poate fi interesant pentru Trump doar ca factor de discreditare a democraților și a administrației Obama. Apoi va fi aruncat ca un material folosit. Mai simplu spus, nu putem exclude că, dacă Procuratura Generală prezintă probe, Plahotniuc va fi extrădat. Deocamdată nu a fost predat din cauza motivelor enumerate mai sus. Cazul în sine, început de Viorel Morari, este o „filkina gramota”, o încercare de a-l apăra pe Plahotniuc. Americanii au observat imediat asta. De fapt, Poroșenko și Plahotniuc sînt unul și același caz. Dacă au început să-l preseze pe Poroșenko, înseamnă că și pentru Plahotniuc este un semn rău. În acest context, aș dori să menționez că proiectul Pro-Moldova, la fel ca Șor, este în echilibru. Cel mai probabil zilele lor pot fi numărate. Doar o minune îi poate salva.

Bogdan ŢÎRDEA

 

P.S. Într-adevăr, lui Poroșenko nu-i merge tocmai bine. De altfel ca și lui Plahotniuc, Șor și Candu. Poate că Trump începe să se curețe de grupurile oligarhice ale lui Clinton și ale democraților!? În orice caz, sincronizarea acțiunilor este vizibilă. Acum să privim atent cine va lovi în Procurorul General Stoianoglo. Mafia, desigur! (B.Ţ.)