ACTORI CELEBRI, DOBORÎŢI DE BĂUTURĂ

Şi ei îşi îneacă problemele în alcool de ani buni de zile

Actorul din “Transformers”, Shia LaBeouf (28 de ani), este dependent de băutură de la 21 de ani. Fostul copil star nu acceptă să meargă la dezintoxicare, dar ia tratament împotriva viciului. Se îmbată mereu şi are numai probleme din această cauză. În 2008 a fost arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Actorul Gérard Depardieu (65 de ani) este dependent de alcool încă din anii tinereţii. Recent, starul a ratat avanpremiera filmului “Welcome To New York“, la Festivalul din Edinburgh, din cauză că s-a îmbătat criţă într-un bar din oraş. Actorul s-a făcut de multe ori de rîs şi a avut probleme cu poliţia din cauza dependenţei de alcool. Oare şi dependenţa de alcool l-a determinat să-şi ia cetăţenia rusească?

Actorul Kiefer Sutherland (47 de ani) are şi el probleme cu alcoolul încă din tinereţe. Recent, el a fost surprins mergînd în patru labe şi a fost dus pe braţe la hotel, după o petrecere stropită cu multă băutură în localul Chiltern Firehouse din Londra. Starul din “24” a fost dependent şi de cocaină, dar a reuşit să scape de dependenţa de droguri.