ACCIDENT TERIBIL LA CAHUL

Un mort și doi răniți, iar șoferul a fugit de la fața locului

O femeie în vîrstă de 35 de ani a murit, iar un bărbat de 33 de ani și un minor de opt ani au ajuns la spital în urma unui cumplit accident. Șoferul care s-ar face vinovat a fugit de la fața loculuii, dar a fost reținut de oamenii legii la scurt timp.

Joi, în jurul orei 22:20, poliția a fost anunțată de producerea unui accident pe drumul care leagă orașul Cahul de satul Lebedenco. 

Potrivit oamenilor legii, un automobil s-a răsturnat pe șosea, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Conducătorul mașinii, un bărbat de 28 de ani, avea în calitate de pasageri o femeie, un bărbat și un copil.

În urma accidentului, femeia în vîrstă de 35 de ani s-a stins din viață, iar celălalt pasager și copilul au fost transportați de urgență la Spitalul raional din Cahul.

Șoferul automobilului avariat a părăsit locul accidentului, dar la scurt timp a fost găsit de polițiști și a fost reținut pentru 72 de ore. În urma alcooltestului ce i-a fost efectuat, în aerul expirat s-a constatat 0,76 mg/l de alcool, ceea ce depășește de cinci ori norma admisibilă. În acest caz a fost pornit un dosar penal. 

Sursa: sputnik.md