ABONEAZA-TE LA MOLDOVA SUVERANA PENTRU CA AI DREPTUL SA FII INFORMAT, IAR NOI AVEM OBLIGATIA SA TE INFORMAM CORECT!

Numai pe 8 Decembrie, de Ziua Abonatului, Moldova Suverană, oferă reduceri de 20% tuturor celor care fac abonament pentru perioada Ianuarie-Iunie 2018!

Noi muncim din greu ca să-ţi oferim absolut toate informaţiile din ţară şi străinătate de care ai nevoie, iar tu, printr-un cost minim la un abonament pe primele şase luni ale anului 2018, ne răsplăteşti astfel rîvna. Acesta este motivul pentru care ai avut şi vei avea încredere mai mult în noi decît în partidul care-ţi oferă gratis un ziar ca să te manipuleze!

Moldova Suverană îţi oferă informaţii, articole şi reportaje muncite, scrise sub ameninţarea celor pe care îi criticăm pe drept, iar asta spre deosebire de ziarele gratuite de partid care-ţi oferă doar dogme ideologice şi proiecte electorale mincinoase!

Abonîndu-te la Moldova Suverană, te abonezi la istoria prezentă scrisă pe care o poţi analiza şi judeca ori de cîte ori vrei!

Ştim că te vei abona iarăşi la Moldova Suverană deoarece nu te-am înşelat niciodată şi nu te-am lăsat să devii victima dezinformărilor de la televiziunile şi ziarele controlate de partidele politice!