A FOST STABILITA ORDINEA IN BULETINELE DE VOT A PRIMILOR CANDIDATI LA FUNCTIA DE PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI

Cei cinci candidaţi la funcţia de primar general al capitalei, care au depus actele pentru înregistrare, au aflat ordinea în care vor fi înscrişi în buletinul de vot.

Astfel, primul în buletinul de vot va fi candidatul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), Vasile Chirtoca. Acesta va fi urmat de candidatul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi. Pe locul trei se va regăsi candidatul Partidului Nostru, Ilian Caşu. Oazu Nantoi, înaintat de Blocul Electoral ”Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă”, va fi pe locul patru în buletine. Pe poziţia a cincea va fi Timofei Ţurcanu din partea Partidului Naţional Liberal (PNL).

A fost stabilită şi ordinea în buletinele de vot a partidelor care au depus actele pentru funcţia de consilier în cadrul Consiliului Municipal Chişinău. Pe primul loc se va regăsi PCRM, urmat de Partidul Liberal, PNL şi PSRM.

Candidaţii electorali la funcţia de primar general al capitalei şi consilier în cadrul Consiliului municipal Chişinău îşi pot depune actele de înregistrare în perioada 29 aprilie - 14 mai curent.

Alegerile locale generale vor avea loc în acest an pe data de 14 iunie.