A FOST LANSATA MISCAREA POPULARA PATRIOTICA IN SPRIJINUL PRESEDINTELUI

Astăzi, peste 1500 de cetățeni au venit în fața Președinției pentru a exprima susținere șefului statului și a lansa Mișcarea populară patriotică în sprijinul președintelui țării.

Igor Dodon i-a salutat pe toți cei prezenți și le-a mulțumit pentru sprijinul acordat, care este foarte important pentru dumnealui, deoarece confirmă faptul că poziția politică a Președinției este corectă și dumnealui trebuie să fie consecvent în apărarea valorilor pe care le promovează.

În adresarea către cetățeni, șeful statului a subliniat că a susține astăzi Președinția înseamnă a susține valorile fundamentale, precum statalitatea și neutralitatea Republicii Moldova, identitatea moldovenească și relațiile interetnice pașnice, relațiile externe echilibrate între Vest și Est, religia creștin-ortodoxă și instituția familiei tradiționale, care este garantul continuității noastre ca popor.

”Sînt ferm convins că Mișcarea populară patriotică din Republica Moldova va deveni un instrument social eficient întru protejarea valorilor pe care le-am menționat. Membrii Mișcării vor sta la garda acestora și vor reprezenta nucleul patriotismului moldovenesc. Mă bucur că o asemenea mișcare s-a format în jurul președintelui și a ideilor pe care le promovez”, a menționat Igor Dodon.

De asemenea, șeful statului și-a exprimat convingerea că în lunile următoare numărul membrilor Mișcării va ajunge la peste 10 mii de oameni.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova

Virginia Filip 27.01.2019 - 17:08

Cati bani a primit fiecare participant la aceasta actiune, ca nu cred ca a venit cineva de bunavoie. E iar o piesa de teatru pe care o regizeaza Dodon si tot el e actorul principal. Din pacte, este o drama si nu o comedie.