A FOST DEZVĂLUIT ADEVĂRUL DESPRE EXTRATEREŞTRI? DOVEZI INCONTESTABILE?

Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi incontestabile nu numai despre existenţa unei inteligenţe extraterestre, dar şi despre faptul că America este condusă de o rasă de extratereştri încă de la mijlocul secolului trecut.

Aceste informaţii au ajuns în presa străină încă săptămîna trecută, după ce agenţia iraniană de ştiri Fars a preluat un articol de pe site-ul whatdoesitmean.com.

Un obiect zburător

Acest site a fost primul care a intrat în posesia unor asemenea informaţii. Potrivit documentelor, puterea în SUA nu este deţinută de actualele autorităţi, ci de o rasă de extratereştri. De asemenea, ca urmare a „eşecului” Germaniei naziste în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, extratereştrii, care i-au ajutat pe nazişti să ajungă la putere, au trecut Atlanticul şi au preluat controlul asupra Americii, considerînd că această ţară are un potenţial mare.

Acesta este, de fapt, întregul articol. Urmează apoi cîteva fragmente dintr-un interviu acordat canalului de televiziune Russia Today de către fostul ministru canadian al Apărării. Paul Hellyer spune că este „absolut sigur de existenţa extratereştrilor pe Pămînt” şi că a reuşit să vadă un obiect zburător neidentificat. Mai mult, fostul ministru afirmă cu toată seriozitatea că, în prezent, pe Terra sînt între 2 şi 12 specii de extratereştri.

Se mai vorbeşte şi despre „o federaţie extraterestră care reuneşte toate speciile”!, iar comentariile nu au întîrziat să apară, vorbindu-se despre faptul că „domnul Hellyer este fan al Star Wars, seria de filme realizate de George Lucas”.

Sursa: Revista Presei